Phil Spencer legt uit waarom we nog nooit hebben gehoord over een Hideo Kojima-game op Xbox

Phil Spencer legt uit waarom we nog nooit hebben gehoord over een Hideo Kojima-game op Xbox

Sommigen hebben zich misschien afgevraagd wat er is gebeurd met de Hideo Kojima-game die in samenwerking met Xbox is ontwikkeld en vorig jaar is aangekondigd.

De Japanse site interviewde Phil Spencer, CEO van Microsoft Gaming, zelf Naar het spel kijkendie zich afvroegen waarom er geen nieuwe informatie beschikbaar was over de nieuwe game en wanneer we meer zouden horen.

Spencer legde uit dat hij Kojima-san volgende week zal ontmoeten als hij Kojima Productions bezoekt. Hij kijkt ernaar uit om de ontwikkelaar te ontmoeten en de voortgang van het project te controleren.

Hij gelooft dat de ontwikkeling goed gaat, maar Kojima-san is een innovatieve ontwikkelaar die iets compleet nieuws probeert met deze game, en Spencer gelooft dat hij moet werken aan het verwezenlijken van zijn visie, buiten de schijnwerpers.

Daarom wil Spencer hem niet vragen het podium op te komen om iets te zeggen voordat hij er klaar voor is. Hij vindt dat Microsoft ervoor moet zorgen dat hij alle tijd krijgt die hij nodig heeft.

Phil Spencer vlak voordat hij de Hideo Kojima-game aankondigde in samenwerking met Xbox

Het project werd in juni 2022 aangekondigd tijdens de Xbox Expo na een reeks geruchten.

Er is niet veel over gezegd, bovendien is het een ervaring die niemand ooit eerder heeft gezien en wordt er gebruik gemaakt van de cloudtechnologie van Microsoft.

We zullen moeten afwachten wat Kojima-san kookt, maar hij maakt zelden iets dat helemaal niet verrassend is.

In de tussentijd kun je meer lezen over de voortdurende inspanningen van Phil Spencer om Japanse games naar Xbox te brengen, samen met enkele interessante statistieken over de Japanse en Aziatische gamingmarkt die de directeur zelf deelde op de Tokyo Game Show.

READ  Xbox-bazen willen opscheppen over Fable en ontwikkelaars zeggen dat ze moeten wachten

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *