Phil Spencer van Xbox viert “Bungie Day” en deelt vriendelijke woorden voor de studio

Gisteren was het “Bungie Day”, de start van een week vol festiviteiten in lot en eerder Hallo Ontwikkelaar en hoofd van Xbox, Phil Spencer, nam de tijd om vriendelijke woorden met de studio te delen in een Twitter-bericht.

als antwoord op Blogpost Met betrekking tot de festiviteiten merkte Spencer op hoe het bedrijf “werelden en persoonlijkheden voor mij heeft gebouwd in mijn gaming-leven”, waarbij hij het team feliciteerde met “alles wat het heeft bereikt”:

“Gefeliciteerd met Bungie Day, Bungie. Een studio die een aantal van de werelden en personages heeft gecreĆ«erd die belangrijk voor mij zijn in mijn gameleven. Gefeliciteerd met alles wat je hebt bereikt en waar je voor staat, en ik kijk ernaar uit om de teams te laten zien wat de toekomst biedt voor de studio.”

Natuurlijk heeft Phil Spencer in de loop der jaren duidelijk gemaakt dat hij een grote Destiny-fan is, en hij speelt nog steeds lot 2 tot op de dag van vandaag regelmatig, waaronder de afgelopen jaren twee keer livestreaming met Bungie.

Dat behoort in de toekomst misschien tot het verleden, aangezien Bungie momenteel voor $ 3,6 miljard lid wordt van het Sony PlayStation-team. Gelukkig zullen de games van Bungie, inclusief de toekomstige projecten, nog steeds op Xbox te zien zijn.

Wat is je favoriete Bungie-game op Xbox? Vertel het ons in de reacties hieronder.

READ  Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc onthult Yamata no Orochi met nieuwe promotie
Written By
More from Vanessa Hale
‘Herover Japan’ in een nieuwe mobiele game van Fate / Grand Order Dev Delightworks
Niet tevreden met het draaien van een van ’s werelds populairste mobiele...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *