PlatinumGames kondigt nieuwe schietpartij aan, Sol Cresta

Ontkent: Automaten Het nieuwste ontwikkelaarsproject van Bayonetta PlatinumGames is een verticaal scrollend schietspel genaamd De top van de zon​ Het is het vervolg op het arcadespel uit 1985 Terra KristaEn ja, het lijkt echt te zijn, ondanks de datum van vandaag.

PlatinumGames aangekondigd De top van de zon Donderdag met een teaser-trailer die onthult dat de game momenteel in ontwikkeling is voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Windows-pc. Ontwikkelaar Eigenlijk “adverteren” De top van de zon Op 1 april 2020, Een openbaring waarvan algemeen werd aangenomen dat het April Fools ‘Day was. Maar De top van de zon Het lijkt echt te zijn en wordt ontwikkeld in samenwerking met Hamster Corp. – maker van het merk arcade-archieven van retro-games – dat de rechten op de Cresta-serie bezit.

Het was de eerste game in de serie verticaal scrollen De top van de maan​ Het werd ontwikkeld door Nichibutsu en uitgebracht in speelhallen in 1980. Follow-up, Terra Krista, En in 1985 speelhallen raakten en verschillende sequels voortbracht, waaronder Terra ForceEn Terra Christa 2, En Earth Crest 3DDe top van de maan En Terra Krista Beschikbaar als Arcade Archives-releases op PlayStation 4.

PlatinumGames heeft onthuld De top van de zon Het maakt deel uit van een reeks advertenties die de ontwikkelaar heeft genoemd Platina 4​ De studio werd ook aangekondigd Het GG-projectEn The Wonderful 101 Remastered, En PlatinumGames Tokyo Als onderdeel van deze promotionele push. Een vijfde aankondiging van de “bonus” is gepland voor 2021.

De top van de zon Het heeft geen bevestigde releasedatum, maar de titel was Het werd onlangs gerangschikt in Korea, Wat een aanstaande lancering betekent.

READ  Michael Conforto van Mets had een 'frustrerende' baan tijdens de MLB-arbeidersoorlog
Written By
More from Aubrey Mason

Dakloze kampementen laten zien dat de ‘soft love’-benadering van NYC mislukt

Met de pandemie die de straten van de stad leegmaakt en de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *