PlayStation 5 is rechtstreeks verkrijgbaar bij Sony voor een openbare wachtrij

Het is weer tijd voor een nieuwe kans om een ​​PlayStation 5 rechtstreeks van Sony te kopen. Terwijl console maker vaak Verstuurt alleen e-mails om uitnodigingen aan te vullenDit is voor iedereen, en het begint nu. Als je geluk hebt, maak je de wachtrij af en heb je de mogelijkheid om een ​​PS5 met standaarddisc van $ 499 of een digitale versie van PS5 van $ 399 te kopen.En als Sony’s recente consoleverkoopevenementen iets te bieden hebben, zouden bundels van beide dat moeten zijn. Verboden horizon west Inbegrepen voor een totale besparing van $ 20 op de spelkosten.

Onthoud dat wanneer je een PS5 van Sony koopt, je moet zijn aangemeld bij je PlayStation Network-account en dat je met elk account slechts één console kunt kopen. Deze wachtrijen kunnen tot een uur of langer duren en de geschatte resterende tijd kan iets oplopen. De sleutel is om je eraan te houden en te kijken of je geluk hebt. Je hoeft de pagina helemaal niet te verversen, dus laat het door je vingers glippen.

Als je de wachtrij overslaat, heb je de keuze uit beschikbare controllers en bundels, evenals accessoires, zoals kleurcontrollers of een draadloze headset. Zorg ervoor dat u geen tijd verspilt en controleer het meteen om de kans te verkleinen dat fouten op de een of andere manier verloren gaan of ontbreken. En natuurlijk veel succes!


PlayStation 5

Met de volgende generatie thuisconsole van Sony, die een schijfstation bevat, kun je zowel digitale als fysieke games voor je PS4 en PS5 spelen.

Terwijl je in de wachtrij staat

Hier zijn enkele van de accessoires en games die we altijd aanbevelen aan nieuwe PS5-bezitters, waarvan Sony er veel zal aanbieden als ze in de rij staan.


Cosmic Red DualSense-controller

Net als de originele DualSense-controller, beschikt het Cosmic Red-model over adaptieve triggers en haptische feedback, maar met een levendig rood en zwart ontwerp.


Sony Pulse 3D-headset

Sony’s draadloze gamingheadset, ontworpen om het 3D-geluidseffect van de PS5 weer te geven, werkt ook op PS4.


Verboden horizon west

Guerrilla Games’ nieuwe aflevering binnen horizon serie, West verboden horizon, Kruip in de huid van Aloy en doorkruis een enorme open wereld vol robotdieren en enorme missies. De fysieke versie van de PS4 is $ 10 goedkoper dan de PS5-versie en Gratis te upgraden.


Ratchet and Clank: Rift Apart

Het nieuwste avontuur van Insomniac Games in Vragen en gekletter De serie is de leukste inzending tot nu toe. Het is ook de eerste die op PS5 wordt gelanceerd, en het is een showcase van verbluffende graphics en hoge laadsnelheden.


Duivelszielen (2020)

Nieuwe versie van het spel 2009 demonen zielen Aangedreven door FromSoftware, vanaf de grond opnieuw opgebouwd door Bluepoint Games.

READ  The Any other business: welke game was onbedoeld eng?
Written By
More from Aubrey Mason
Deathloop-regisseur Dinga Pakaba heeft de nieuwe baas van Arkane Lyon genoemd
Degenen die het recente nieuws over de Zuilen van Leon volgen, zullen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *