PlayStation- en Xbox-fans geïrriteerd na het annuleren van de PS4- en Xbox One-game

PlayStation-fans zijn boos dat een andere PS4-game zonder onderscheid is geannuleerd voorafgaand aan de release, hoewel ze deze keer de game liever op PS5 uitbrengen. Sinds eind vorig jaar zijn veel PS4-games geannuleerd, en nu vond de eerste opmerkelijke annulering plaats in 2021, met dank aan PQube Games en Dual Effect, die deze week aankondigden dat het niet alleen de PS4-versie is van Gekwelde zielen Ingepakt, maar ook Xbox One uitgebracht.

Volgens de eerste was de annulering te wijten aan de wens van het paar “om te profiteren van de nieuwe apparaten en een verbeterde en betere ervaring voor de spelers te creëren.” Met andere woorden, volgens het paar is de annulering te wijten aan de wens om te profiteren van de kracht van de PS5 en Xbox Series X, maar de game komt nog steeds naar de Nintendo Switch, die technisch inferieur is aan zowel de PS4. en de Xbox One.

Zoals je zou verwachten, zijn degenen op de PlayStation-console van de laatste generatie en de Xbox-controller van de laatste generatie niet erg blij met de beslissing en worden ze niet beïnvloed door de interpretatie. Als reactie op de tweet die het nieuws onthult, kun je veel ontevreden PlayStation- en Xbox-fans vinden.

“Het annuleren van de PS4- en Xbox One-releases is al stilletjes laag, maar het annuleren ervan in eerste instantie wanneer de game naar de Switch komt, is nogal vies,” Een gebruiker schreef naar aanleiding van het nieuws

“Als PS4-gebruiker was ik erg opgewonden om deze game uit te brengen,” Een andere gebruiker heeft toegevoegd​ ‘Het zou teleurstellend zijn als dat waar was, en ik hoop dat je er nog eens over nadenkt.’

READ  De reboot van Resident Evil zal Welcome to Raccoon City heten

wanneer Gekwelde zielen Later dit jaar zal het beschikbaar zijn via PS5, Xbox Series X / S, Nintendo Switch en pc. Ondanks de terugslag was er geen woord om de beslissing om de PS4- en Xbox One-releases te annuleren ongedaan te maken. Als dit verandert, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt. Wees in de tussentijd voorbereid op een upgrade naar PS5 of Xbox Series X als je PS4 en Xbox One gebruikt en deze game wilt spelen wanneer deze wordt uitgebracht.

Klik op Hier

More from Madison Garrett

Nieuw seizoen van Fortnite niet speelbaar op iOS en Mac: ‘Tranen stroomden over zijn wangen’

Het nieuwe seizoen van Fortnite is gisteren uitgekomen. Iets waar fans naar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *