PlayStation-fans denken dat God of War-regisseur een nieuwe PS5-game plaagt [UPDATE]

BIJWERKEN: Cory Barlog, over op Twitter, heeft bevestigd dat hij geen nieuwe PS5-game plaagt.

ORIGINEEL: PlayStation-fans denken God van de oorlog regisseur Cory Barlog plaagt een nieuwe PS5-game op Twitter die dat niet is de nieuwe God van de oorlog game aangekondigd voor PS5 vorige maand. Op zijn persoonlijke Twitter-account veranderde Barlog zijn locatie in “deep space”. Bovendien veranderde de regisseur zijn spandoek in een foto van hyperslaapkamers van De Alien vs. Roofdier serie. Als klap op de vuurpijl schudt Barlog nu ook een profielfoto met ruimtethema.

Wat dit nu interessant maakt, is dat er geruchten en geruchten zijn dat Sony Santa Monica aan een sci-fi-game werkt. Of deze geruchten en Barlog’s sci-fi Twitter-make-over enig verband hebben, wie weet, maar het is een link die sommige PlayStation-fans hebben gemaakt.

Verder, zoals je wellicht weet, plaagde Barlog schijnbaar – via Twitter – de aankondiging van het nieuwe God van de oorlog spel voordat het gebeurde, dus er is wat geschiedenis over de gedecoreerde regisseur die dingen plaagt via de sociale media-website. Voorlopig is het echter moeilijk te zeggen of dit een ander voorbeeld daarvan is.

Dit alles voedt ook de langlopende speculatie dat dit nieuw is God van de oorlog spel wordt niet geleid door Barlog, maar door Eric Williams.

Helaas blijven PlayStation-fans voorlopig met niets anders dan speculatie. Als Sony Santa Monica inderdaad aan een ander spel werkt naast een nieuw God van de oorlog, zullen we er waarschijnlijk een tijdje niets over horen, aangezien Sony al zoveel first-party PS5-games heeft aangekondigd die in de komende 12 tot 24 maanden zullen verschijnen.

Wat betreft Barlog, als het God van de oorlog regisseur biedt eventuele aanvullende “plagerijen” of elk type opmerking of verduidelijking, we zullen het verhaal zeker bijwerken met wat er ook wordt geboden.

In de tussentijd, voor meer berichtgeving over alles wat met PlayStation te maken heeft – inclusief het laatste PS5-nieuws, geruchten en lekken – klik op hier of bekijk de relevante links hieronder:

READ  Sudeep over de rol van Sanjay Dutt in KGF 2: ik zou niet hebben gedaan waartoe hij in staat is
More from Madison Garrett
GTA V en zeven andere games komen naar Game Pass
Grand Theft Auto V keert terug naar Game Pass. De game was...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *