PlayStation PC-games kunnen binnenkort prijzen winnen

PlayStation PC-games kunnen binnenkort prijzen winnen

Hoewel games op PlayStation een uitgebreid beloningssysteem hebben, moeten hun pc-tegenhangers nog een soortgelijke behandeling krijgen. Recente informatie suggereert echter dat Sony iets aan het testen is met betrekking tot deze trofeeën, maar er is geen betrouwbare informatie over wanneer ze zullen beginnen met het uitrollen van de momenteel beschikbare pc-poorten van PlayStation-games.

Hoewel deze trofeeën niet veel betekenen, zijn ze slechts een gevoel van voldoening voor de speler, vooral wanneer iemand een spel op hogere moeilijkheidsgraden voltooit. Is er echter een verwachte datum of tijd waarop PlayStation PC-games hun eigen beloningssysteem zullen krijgen?


Wanneer komen de prijzen voor PlayStation PC-games uit?

Vanaf nu is er geen vaste tijd om toegang te krijgen tot het beloningssysteem voor PlayStation PC-games. Deze informatie is op Reddit gezien en moet dus met een korreltje zout worden genomen. Het zou allemaal een uitgebreide hoax kunnen zijn. Als dat echter niet waar is, zal het interessant zijn om te zien of dit gevolgen heeft voor aankomende exclusieve consolegames wanneer ze hun pc-poort ontvangen.

Bovendien opent dit ook de mogelijkheid dat Sony een eigen launcher voor pc maakt, vergelijkbaar met wat Xbox heeft met Game Pass. Gezien het feit dat de deal tussen Microsoft en Activision Blizzard eindelijk rond is, zou het niet verrassend zijn als Sony ook probeert de pc-gamingmarkt te betreden.

Momenteel zijn er niet veel exclusieve PlayStation-games beschikbaar op pc, waarbij de beschikbare versies een paar jaar na hun console-release op het platform verschijnen. Als het Cup-systeem een ​​rol gaat spelen, bestaat de kans dat Sony de frequentie van zijn poorten wil verhogen. Om de systeemintegratie te vergemakkelijken, kan bovendien een computeroperator worden ingezet.

READ  Het eindspel van Diablo 4 heeft een baas van niveau 100 die "de portalen beschermt" van de niveaus van de wereld

De lezers worden echter vriendelijk verzocht deze informatie met een korreltje zout te nemen. Er is hierover geen officieel bericht van Sony, en het is moeilijk om dat te bevestigen, aangezien de informatie voor het eerst op Reddit verscheen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *