PlayStation Plus heeft een van de meest geliefde gamingvoordelen

PlayStation Plus heeft een van de meest geliefde gamingvoordelen

Sony bereidt zich voor om voor eind 2022 een van zijn meest geliefde gamefranchises naar PlayStation Plus te brengen. Over het algemeen is het aantal titels op PS Plus de afgelopen maanden aanzienlijk uitgebreid na de creatie van PS Plus Premium en PS Plus Extra. Nu staan ​​deze serviceniveaus op het punt nog meer de moeite waard te worden, aangezien de hele Yakuza-serie binnenkort toegankelijk zal zijn vanuit Sega via het PlayStation-abonnementsplatform.

Sony heeft deze week onthuld dat de hele Yakuza-franchise (afgezien van de episodische inzendingen) in de nabije toekomst naar PlayStation Plus zal komen. Deze toevoegingen gaan volgende maand van start wanneer Yakuza: Als een draakhet nieuwste deel in de serie, is nu beschikbaar voor alle PlayStation Plus-abonnees als onderdeel van Gratis augustus-spellencollectie. Om dit bij te houden, Yakuza 0En de yakuza kioyamiEn de Yakuza Kiwami 2 Ze komen ook allemaal in augustus op PS Plus. Yakuza 3 geremasterdEn de Yakuza 4 geremasterdEn de Yakuza 5 geremasterdEn de Yakuza 6: Het Lied des Levens Ze zijn allemaal gepland om voor het einde van het jaar op een niet-gespecificeerde datum op PS Plus aan te komen.

Hoewel de volledige Yakuza-saga binnenkort via PS Plus kan worden gespeeld, is het vermeldenswaard dat de hele serie niet op alle serviceniveaus beschikbaar zal zijn. Als alternatief zijn hier de PS Plus-versies die je nodig hebt om bepaalde items te spelen:

  • Yakuza: Als een draak – PS Plus Essential (augustus 2022)
  • Yakuza 0 – PS Plus Extra / Premium
  • yakuza kioyami – PS Plus Extra / Premium
  • Yakuza Kiwami 2 – PS Plus Extra / Premium
  • Yakuza 3 geremasterd – PS Plus Premium
  • Yakuza 4 geremasterd – PS Plus Premium
  • Yakuza 5 geremasterd – PS Plus Premium
  • Yakuza 6: Het Lied des Levens – PS Plus Premium
READ  De Logitech G Cloud Streaming Portable Game heeft een batterijduur van 12 uur

Over het algemeen is dit een enorme boost voor PlayStation Plus en brengt het een van Sega’s grootste voordelen naar het platform. met Yakuza 8 Momenteel in ontwikkeling, is dit misschien het perfecte moment om deze spellen een kans te geven als je ze nog niet eerder hebt gespeeld.

Wat vind je ervan om Sega elke grote Yakuza-game naar PlayStation Plus te zien brengen? Wil je een van deze titels alleen spelen? Laat het me weten hieronder in de reacties of stuur me een bericht op Twitter op Betrouwbaar.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *