PlayStation Upgrade nu naar gamestreaming naar 1080p

(Krediet: Sony)

Met de PlayStation Now-cloudgamingoptie van Sony kun je eindelijk games streamen in 1080p, vanaf deze week voor toepasselijke games.

“De release zal de komende weken worden uitgerold in Europa, de VS, Canada en Japan, en PlayStation nu beschikbaar,” Sony piep Vandaag.

De aankondiging is goed nieuws voor pc-gebruikers die zich hebben aangemeld voor PlayStation Now. Met de service van $ 9,99 / maand kun je honderden huidige en klassieke PlayStation-titels naar je Windows-pc, PS4 en PS5 streamen, zolang je een internetverbinding hebt van 5 Mbps of hoger.

Krediet: Sony

Maar PlayStation Now heeft de streamingkwaliteit jarenlang beperkt tot 720p, wat gek kan zijn als je een Full HD-scherm bezit. Om de hogere resolutie tot 4K te krijgen, moet je de titel lokaal downloaden, maar dit geldt alleen voor bezitters van PlayStation 4 en 5 consoles.

Een 1080p-upgrade kan PlayStation Now helpen beter te concurreren met andere cloudgameservices. Met name bundelt Microsoft zijn cloudgameservice als een gratis functie met Xbox Game Pass Ultimate, die $ 14,99 per maand kost. Eindabonnees kunnen nu Xbox-titels streamen op hun Android-smartphones, en pc en iOS worden al ondersteund. De service heeft de streamingkwaliteit echter ingesteld op 720p.

Aanbevolen door onze redactie

De cloudgameservice van Google Stadia ondersteunt 4K-streaming met 60 frames per seconde. De versie van Amazon, Luna, voegt ook 4K-ondersteuning toe.

READ  Speel de slag bij Waterloo na in dit robloxspel
Written By
More from Max Mcgee

Sonic Forces PC-versie Volledige game gratis download

Download Sonic Forces om gratis te worden op COMPUTER – Sonic Forces,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *