Plots laden mensen Psychonauts 2 vooraf met de Xbox-app

Hoewel het lijkt alsof de optie inmiddels is verwijderd

Ik weet niet hoe ik zo’n lang uitgesponnen spel moet verlaten Zelfpioniers 2 Het sluipt bij me binnen, maar het is een beetje – ervan uitgaande dat het snel uitkomt, bedoel ik. Het laatste officiĆ«le woord op de lanceringsdag is nog steeds “dit jaar”, maar kort daarna Microsoft Store-lijst (Met enkele leuke details) en nieuw ontdekt vermogen om Laad de game vooraf vanuit de Xbox-app (Het is 27 GB), Lijkt een vervolg op handen. Dit is erg spannend!

Voor wat het waard is, is de preload-functionaliteit van de app sindsdien verwijderd. Was dit allemaal een vergissing? Hoe dan ook, er zijn deze week een aantal ogen op de game gericht en ik ben er nu bij.

Met al die opgekropte energie die ronddraaide, heeft Double Fine ook enkele nieuwe screenshots gedeeld. Ze zien er geweldig uit, en dat geldt ook voor de schermen op de winkelpagina, behalve deze tandentunnel. Leven.

Ik zou hier veel over kunnen lezen, maar na zo’n lange opbouw achter de schermen lijkt het bijna alsof het bijna tijd is Zelfpioniers 2. En als we die volgende grote openbaring krijgen – juni is hier voordat we het weten, wat ook E3 betekent – ik wed dat het niet veel langer zal duren voordat we Raz ontmoeten.

Terug naar winkelpagina: de lijst dupliceert Xbox Play Anywhere-ondersteuning en geeft ook een Optimized for Xbox Series X / S-badge weer met bullet point-ondersteuning voor 4K Ultra HD. Draai eraan.

Ik begrijp dat sommige fans zich zorgen maken over het vervolg, gezien de mate waarin de originele game resoneert. Meestal denk ik gewoon hoe geweldig het is om nog een creatief 3D-platform uit deze studio te hebben. tussen Zelfpioniers 2 En de Ratchet & Clank: Rift ApartIk verwacht dit jaar veel plezier.

READ  Resident Evil Village PS5 en Xbox Series X-vergelijking lost controverse op
Written By
More from Vanessa Hale

De PS5- en Xbox Series X-upgrade van de Witcher 3 bevat mogelijk door fans gemaakte mods

De volgende generatie upgrade van The Witcher 3 naar PS5 en Xbox...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *