PNB SO Admit Card 2022 uitgebracht op pnbindia.in, Download Manager, Sr. Manager accepteert kaarten via deze link

PNB SO Admit Card 2022 uitgebracht op pnbindia.in, Download Manager, Sr.  Manager accepteert kaarten via deze link

Download PNB SO Admit Card 2022

Foto: iStock

Punjab National Bank, Specialist Officer, PNB SO Admit Card 2022 is online vrijgegeven voor geregistreerde kandidaten voor het komende examen. Kandidaten kunnen PNB Manager en Sr. Manager staat nu op de officiële website – pnbindia.in. De stappen en directe link om te downloaden zijn hieronder gedeeld.

PNB SO Admit Card 2022 is bedoeld voor wervingsonderzoek dat wordt gehouden op 12 juni 2022. Kandidaten moeten er rekening mee houden dat het downloaden van deze contactbrieven alleen online beschikbaar is tot 12 juni 2022. Daarna zijn de middelen om contactberichten te downloaden niet beschikbaar.

Kandidaten hebben hun registratienummer en wachtwoord nodig om in te loggen en hun PNB SO-toegangskaarten te downloaden. Ze kunnen zelfs verwijzen naar het stapsgewijze proces dat hieronder wordt weergegeven, samen met de directe link om te downloaden.

PNB SO Admit Card 2022: Hoe te downloaden

  1. Kandidaten moeten de officiële website van Punjab National Bank bezoeken – pnbindia.in.
  2. Ga op de startpagina naar het gedeelte Werving en klik vervolgens op de relevante toegangskaartlink voor publicaties van directeur en senior manager. (directe link hieronder)
  3. Voer uw inloggegevens zoals registratienummer en wachtwoord in om in te loggen.
  4. Voor deze publicaties wordt uw PNB SO Admission Card verstrekt.
  5. Download en print een kopie voor toekomstige referenties.
PNB SO Admit Card 2022 – Directe downloadlink

PNB SO Admit Card 2022 moet door alle kandidaten worden gedownload en naar de examenzaal worden gedragen. Als iemand de toets vergeet af te leggen, mag hij de toets niet schrijven. Hetzelfde document moet worden bewaard, zelfs nadat het examen is afgelopen, omdat het de kandidaten zal helpen hun resultaten te controleren.

READ  Hoe te downloaden op Android met APK-link

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *