Poco X3 NFC Android 11-update uitgebracht: download hem nu

Heb je een Poco X3 NFC? Dan hebben we goed nieuws, want Xiaomi is begonnen met het uitrollen van Android 11. De betaalbare smartphone wordt geüpdatet naar de nieuwste Android-versie.

Lees verder na de aankondiging.

Poco X3 NFC Android 11-update is uitgebracht

Veel lezers vertrekken Android Planet Weet dat ze de Android 11-update op de Poco X3 NFC hebben ontvangen. De update wordt momenteel uitgerold in Europa en brengt een nieuwe versie van Android en MIUI (Xiaomi-software) naar het apparaat. De update is ongeveer 2,5 GB groot, waardoor downloaden via een slimme wifi-verbinding mogelijk is. Anders kunnen uw gegevens snel opraken.

website GizmoChina Hij schrijft dat de update geleidelijk zal worden uitgerold. Dit betekent dat een kleine groep gebruikers eerst de Android 11-update kan starten en Xiaomi controleert op geen bugs of andere problemen. Zo niet, dan kan elke Poco X3 NFC-bezitter zijn smartphone updaten. Heeft u de update ontvangen? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel!

Android 11 introduceert veel nuttige verbeteringen. Meldingen zijn verbeterd en u krijgt meer privacy-opties. Zo is het mogelijk om apps eenmalig toestemming te geven voor je locatie (of andere data), waarna deze rechten automatisch worden ingetrokken. U kunt ook chatballonnen starten om op berichten te reageren en gemakkelijker te multitasken.

Over de Poco X3 NFC

De Poco X3 NFC is een betaalbare smartphone met geweldige specificaties. Het toestel heeft een groot 6,67 inch scherm met een hoge verversingssnelheid van 120Hz. Hierdoor zien de animaties en beelden er vloeiender uit, waardoor de telefoon sneller aanvoelt. Het scherm vult de voorkant bijna helemaal en heeft een gat voor de selfiecamera.

READ  3 argumenten voor en 3 tegen

Er is ook een snelle Snapdragon 732G-processor, een enorme 5160 mAh-batterij met ondersteuning voor snel opladen en een quad-camera aan de achterkant. De Poco X3 NFC kost momenteel rond de € 200, – en is daarmee een van de beste budget-smartphones van dit moment. Meer weten? Bekijk dan onze uitgebreide Poco X3 NFC-review.

Xiaomi werkt mogelijk aan een opvolger van de telefoon, die de Poco X3 Pro gaat heten. Volgens geruchten heeft deze smartphone een Snapdragon 860-processor, 120Hz-display en een grote accu met dezelfde snellaadtechnologie als de X3 NFC. De Poco X3 Pro wordt mogelijk eind deze maand aangekondigd, hoewel we het nog niet zeker weten.

Bedankt voor het melden, Rod Arnold en Jeroen!

Het laatste nieuws over Xiaomi

More from Madison Garrett

Je kunt PS5 PS Plus-games claimen, zelfs als je nog geen console hebt

Als je PlayStation Plus-lid bent, heb je recht op een paar games...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *