Pokémon GO zal de beperkte buddy-lijst binnenkort uitbreiden

Niantic plaatste een bevestiging waar de vriend naar beperkt Pokemon GO Het zal worden uitgebreid. Deze verhoging van de limiet komt na de aankondiging van Vriendschapsverwijzingen, die beloningen biedt aan nieuwe spelers, terugkerende spelers en actieve spelers die deze nieuwe en terugkerende spelers meenemen naar Pokemon GO​ Het zal een complex systeem zijn dat we binnenkort zullen ingaan, maar deze verhoging van de buddy-limiet zal zelfs actief zijn voor degenen die ervoor kiezen om niet deel te nemen aan het verwijzingscodesysteem. Laten we eens kijken wat Niantic te zeggen had over deze update, die werd aangevraagd door Pokemon GO Spelers voor een lange tijd.

Pokemon GO Logo. Krediet: Niantic

Op Twitter, Niantic Verspreiding

We zijn de komende weken begonnen met het uitrollen van een update voor Niantic Friends – zodat je je netwerk op al onze adressen kunt zien! We breiden ook je vriendenlimiet uit tot 400 aan het einde van deze upgrade 🎉

We zullen u op de hoogte houden wanneer de lancering is voltooid!

Houd er rekening mee dat de verhoogde vriendenlimiet binnenkort wordt geïntroduceerd. Aangezien we de wijziging doorvoeren in Niantic Friends, kan de bijgewerkte vriendenlijst de huidige limiet van 200 overschrijden, maar je kunt pas handmatig vrienden toevoegen als de uitrol voltooid is.

Dit heeft niet alleen effect op het aanstaande verwijzingssysteem, maar ook op hoe coaches XP krijgen om een ​​hoger niveau te bereiken. De belangrijkste manier dat Pokemon GO Spelers krijgen tegelijkertijd enorme hoeveelheden XP door Lucky Eggs te coördineren met vrienden terwijl ze Ultra en Best Friends verslaan, wat met Egg respectievelijk 100.000 XP en 200.000 XP bespaart. Nu, met 200 nieuwe slots open in de Buddy List, lijkt het bereiken van level 50 voor sommigen misschien niet zo ontmoedigend als het ooit was.

READ  SPELLEN. Sushi Roll: wie kan het beste met eetstokjes omgaan?

Blijf kijken Koud bloeden Bekijk taken en beloningen van vriendenverwijzing.

In de omgeving van Theo Dwyer

Theo Dwyer schrijft over strips, films en games.

Written By
More from Aubrey Mason

Celeste en Towerfall Studio hebben een nieuwe actiegame aangekondigd die zich afspeelt in de wereld van vloeiende pixelart

Earthblade is een verkennend actiespel dat zich afspeelt in de “gladde pixelart-wereld”...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *