Pokémon HOME versie 2.1.0 is nu beschikbaar op mobiel, hier zijn de patch-opmerkingen

Afbeelding: The Pokémon Company

Pokemon thuis Het heeft vandaag nog een update ontvangen, en hoewel het niet de “grote update” is waar we allemaal op hebben gewacht, maakt het zeker vorderingen.

Mijn geheim Deel de update op Twitter, die naar beide wordt uitgerold iOS En androïde. De Switch-versie is nog in onderhoud dus de kans is groot dat daar binnenkort een nieuwe versie voor klaar komt.

Deze nieuwe update voegt de mogelijkheid toe om gerangschikte gevechtsgegevens en informatie van te zien Pokémon Scarlet en Violetevenals de resultaten van de strijd van Pokemon zwaard en schild. Het is geen grote patch, maar zeker, zekerDe volgende update zal die langverwachte mogelijkheid hebben om Scarlet & Violet Pokémon over te zetten naar HOME?

Hier zijn de patch-opmerkingen uit de iOS App Store:

Pokémon HOME, versie 2.1.0, 1 februari 2023

wat is er nieuw
– Gerangschikte gevechtsinformatie van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet is toegevoegd aan de Battle Data-functie.

Opmerkingen:
– Als je Pokémon HOME koppelt aan een Nintendo-account met gegevens van Pokémon Scarlet of Pokémon Violet, kun je nu resultaten bekijken van gerangschikte veldslagen in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.
– Je kunt je gevechtsresultaten van Pokémon Sword en Pokémon Shield bekijken door View Past Battle Records te selecteren.

Er zijn ook andere problemen aangepakt om een ​​gebruiksvriendelijke ervaring te garanderen.

Wacht je nog steeds op de grote update van scharlaken en paars? Doe je mee aan de nieuwe gerangschikte veldslagen? Laat het ons weten!

Written By
More from Aubrey Mason
Sony PlayStation 5 weer verkocht op Amazon
Update 30 december om 11:48 ET: En het lijkt erop dat Amazon...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *