Pokemon Sword and Shield-speler is onderweg om het geweldige Dynamax-avontuur te ontdekken

Pokemon zwaard en schild‘s Toendra kroon DLC heeft een interessante nieuwe toevoeging aan de game gebracht in de vorm van Dynamax Adventures, die spelers de kans geeft om enkele van de zeldzaamste Pokemon in de game te ontdekken. Tijdens het Dynamax-avontuur deed de Reddit Scorbunny-poster een verbazingwekkende zeldzame ontdekking in de vorm van Shiny Oranguru met perfecte statistieken! De kans op dit soort ontdekkingen is zeer zeldzaam, en het zou waarschijnlijk een aantal van de beste ontdekkingen van het spel jammer maken. Als gevolg hiervan werd de nieuwe Pokemon Scorbunny een beetje viraal en kreeg hij een flinke dosis gunsten en positieve reacties van andere stickers.

Shiny Oranguru is te zien in de meegeleverde Reddit-post hieronder.

Ik heb een briljante en perfecte Oranguru gevonden tijdens mijn Dynamax-avontuur! (1 op 96.100 kansen!) van r / PokemonSwordAndShield

Glanzende Pokemon is gewild bij verzamelaars sinds de introductie in de serie. De unieke kleuren van glanzende Pokemon hebben geen invloed op de kracht of mogelijkheden, maar het geeft de trainer wel wat opscheppen, vanwege de algehele zeldzaamheid. Oranguru in de Reddit-poster heeft echter perfecte IV’s, waardoor hij een meer levensvatbare kandidaat is voor de Pokemon van een coachenteam. Voor zover Max Layer ontdekt, is dit overal bijzonder!

Pokemon zwaard en schild Het werd eind 2019 uitgebracht, maar in 2020 werden twee DLC-uitbreidingen uitgebracht: Armor Island En de Toendra kroon. Door de downloadbare inhoud is de hoeveelheid beschikbare inhoud in het spel enorm toegenomen, nieuwe Pokemon toegevoegd, evenals nieuwe functies. Met alle DLC-uitbreidingen die momenteel beschikbaar zijn, blijft de toekomst van grote Pokemon-games een mysterie.

READ  Iedereen zal waarschijnlijk ooit COVID-19 krijgen: Bolsonaro

Dit jaar is het 25-jarig jubileum van de Pokemon-franchise en de Pokemon Corporation heeft al de moeite genomen dat er content zal worden vrijgegeven om dit feit te vieren. Het is zeer waarschijnlijk dat het uiteindelijk meer inhoud zal onthullen Zwaard en schildOf zelfs een gloednieuw spel in de serie. Voorlopig zullen fans wat tijd moeten besteden aan de momenteel beschikbare inhoud; Het is misschien het perfecte excuus om te blijven zoeken naar iets dat even zeldzaam is!

Pokemon zwaard en schild Nu exclusief verkrijgbaar op de Nintendo Switch. Je kunt al onze eerdere berichtgeving over het spel zien Hier.

Ben je een fan Pokemon zwaard en schild? Wat is je zeldzaamste Dynamax Adventure-ontdekking? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op Sluit een tweet in Om over games te praten!

Written By
More from Aubrey Mason

Maharashtra-man besproeid met ontsmettingsmiddel op geslachtsdelen door baas over kosten voor vergrendeling: politie

Nader onderzoek is gaande. Tot dusver is er geen arrestatie verricht (representatief)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *