Pokemon Unite beta live: hoe te downloaden

De langverwachte Pokemon Unite Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) wordt in maart uitgebracht op Android, iOS en Nintendo Switch. Fans hebben nu echter de kans om de game te spelen voordat deze wordt uitgebracht, aangezien TiMi Studios en Pokémon al een bètaversie van de game hebben uitgebracht. Maar houd er rekening mee dat de game niet voor iedereen beschikbaar is en dat er enkele beperkingen zijn waar we het hieronder over zullen hebben. Lees ook – Razer Pikachu draadloze oordopjes gelanceerd met Pokeball-oplaadetui

De game bevat realtime Pokemon-gevechten die lijken op de populaire anime in plaats van andere reguliere mobiele videogames. De komende game bevat twee teams van elk vijf spelers waarmee spelers Pokemon kunnen vangen en upgraden. Lees ook – Pokemon GO krijgt Armored Mewtwo terug op Pokemon Day

Lees ook – Pokemon Home draait op Nintendo Switch, iOS en Android

Hoe download ik de proefversie van Pokemon Unite

Het slechte nieuws hier is dat de bètaversie alleen beschikbaar is in Canada voor Android-gebruikers van 16 jaar en ouder.

U kunt overwegen om een ​​VPN te gebruiken om uw IP-adreslocatie te wijzigen en vervolgens naar Google Play Store te gaan om te wijzigen waar u woont. Wees echter voorzichtig, want deze wijziging kan maar één keer per jaar worden aangebracht.

Houd er rekening mee dat Google u tijdens het wisselen van land ook waarschuwt dat u mogelijk de toegang tot sommige van uw aankopen verliest en dat u uw Google Play-saldo niet kunt gebruiken in het nieuwe land.

Een manier waarop u de game kunt spelen zonder uw land te wijzigen in de Google Play Store, is door de APK-versie van de game te downloaden van een website van een derde partij en deze op uw smartphone te installeren.

READ  Met Microsoft Edge kunt u nu Office-bestanden bekijken zonder ze te downloaden

Je moet nog steeds een VPN-service gebruiken om het spel te spelen wanneer je het installeert, aangezien de servers van het spel alleen in Canada zijn ontgrendeld. Pas ook op dat het downloaden van APK-bestanden van een website van een derde partij niet wordt aanbevolen, aangezien er met de bestanden kan zijn geknoeid en deze kan zijn samengevoegd met malware, dus wees voorzichtig terwijl u dit doet.

Written By
More from Eda Greene

Super Bowl-fans hebben een gemiddelde downloadsnelheid van 5G van 817 Mbps gezien

Verizon heeft meer dan $ 80 miljoen geïnvesteerd om 5G en MEC...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *