Pokémon Unite-ontwikkelaar legt uit waarom het scorebord verborgen is

pokemon verenigt zich, de gratis te spelen MOBA van The Pokémon Company en TiMi Studios, eigendom van Tencent Games, is nog steeds in beweging. Het spel uitgebracht op Nintendo Switch in juli, die in september op mobiele apparaten is uitgebracht en seizoensupdates heeft ontvangen die welkome aanvullingen opleveren, zoals Gengar ruimtepak en Vrij sierlijke Blastoise.

Maar aankleden is slechts een deel van het plezier. Bij de game hoort een intense competitieve scène die geschikt is voor een competitieve arenagame van bovenaf.

In wezen is het een bestand Redelijk vriendschappelijke wedstrijd: Je speelt in 5 tegen 5 teams, die elk punten verzamelen die je in het doel van de tegenstander kunt storten. De wedstrijden van 10 minuten gaan snel voorbij en afhankelijk van de ervaring met MOBA kunnen sommige competities snel eenzijdig zijn.

Soms kan de einduitslag van een wedstrijd als een verrassing komen, omdat je de uitslag nooit ziet tijdens een actieve wedstrijd. Het eindresultaat zie je pas aan het eind. In plaats van een specifiek scorebord worden spelers onder druk gezet door generieke berichten als “We hebben grote vooruitgang!” en “We hebben het echt moeilijk!”

In een interview met de ontwikkelaars, Kotaku-verslaggever Ethan Gatsch Aangevraagd pokemon verenigt zichProducent Masaaki Hoshino, waarom is het scorebord niet zichtbaar voor spelers?

“De laatste 10 minuten van wedstrijden en de spelers hebben de mogelijkheid om terug te komen, dus we wilden dat mensen speelden zonder op te geven tot het einde”, zei Hoshino.

Het ontbreken van een scorebord voorkomt dat mensen opgeven en stoppen – wat logisch is. in een pokemon verenigt, Mechanica zoals het verslaan van Zapdos – wat de tijd die nodig is om te scoren drastisch kan verkorten – kan het tij zeer snel veranderen. Slechts een of twee kanshebbers die verzamelpunten behouden, kunnen onmiddellijk scoren en de eerste plaats volledig omdraaien. Als je de uitkomst niet weet, geef dan niet te snel op.

READ  Bethesda E3 2021 wordt gekoppeld aan Microsoft E3

Hoewel het misschien geen bemoedigend voorbeeld is om u te vertellen dat uw team ‘echt worstelt’, is het misschien beter dan alleen maar toe te zien hoe een grote kloof groter wordt.

More from Madison Garrett
Beste Prime Day-gamingdeals: Top Switch-games met korting tot $ 40 bij Amazon
Dit verhaal maakt deel uit van Amazon Prime Day, CNET’s gids over...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *