Poll: Wat is het beste aasadvocaatspel?

20 jaar geleden, op 12 oktober 2001, werd de eerste Ace Attorney-game uitgebracht op de Game Boy Advance. Hoewel we het spel pas in 2005 in het Engels krijgen – toen het opnieuw werd uitgebracht op de DS – is de Ace Attorney-serie al lang geliefd bij mensen over de hele wereld.

Veel daarvan is te danken aan de sympathieke hoofdrolspeler Phoenix “Nick” Wright, wiens carrière van beginnend advocaat tot best in business ons leidt in rechtszaken waarin iedereen die hij kent wordt beschuldigd van moorden. hoogstens Een keer. Samen met andere favoriete series zoals Miles Edgeworth, Franziska Von Karma, Apollo Justice en de Fey Family, zal Phoenix niet alleen zijn klanten vrijspreken – hij zal ook cold cases blootleggen, lang vergeten misdaden aan het licht brengen en onderhandelen met terroristen.

We vonden dat rangschikken een beetje te moeilijk voor onszelf was, aangezien iedereen een favoriete game/status/karakter heeft die enorm verschilt van persoon tot persoon – dus we wenden ons tot jou om Phoenix Wright en zijn 20-jarige vrienden te vieren door ons te helpen spellen sorteren.

Hieronder vind je de kandidaten; Geregistreerde Nintendo Life-gebruikers kunnen op sterren klikken en alle (of alle) games op 10 beoordelen. Als je deze games eerder hebt beoordeeld – uitstekend! – Je kunt alleen je voeten optillen. heel erg als Top 50 poll-platform, de resulterende ranking (die we binnenkort zullen publiceren) zal worden gegenereerd uit de NL database met gebruikersbeoordelingen en is daarom flexibel en onderhevig aan verandering, zelfs na publicatie.

Als je midden in een Ace Attorney-spel zit (misschien heb je Chronicles nog niet uit, omdat het te lang is), maak je dan geen zorgen – je kunt op elk moment in de toekomst je score aan het spel toevoegen en het zal nog steeds tellen en mogelijk van invloed zijn op de ranglijst.

READ  EA belooft racisme en andere aanstootgevende content in FIFA met nieuwe technologie aan te pakken

En ja, we hebben Layton vs Wright opgenomen. Laten we de evaluatie krijgen!

Beoordeel elk Ace Attorney-spel:

Klik op de onderstaande sterren om een ​​score van 10 te geven voor elk Ace Attorney-spel dat je hebt gespeeld:

Bedankt voor de evaluatie! We zullen de resultaten in de nabije toekomst te weten komen, maar onthoud: net als ons top 50-platform zal de lijst flexibel zijn, dus zelfs als je de stemming mist voordat de resultaten bekend zijn, kun je de rangorde na publicatie nog steeds beïnvloeden.

Als je je beslissingen wilt verdedigen – zoals hoe jij denkt dat de circuszaak het beste is – laat ons dan je mening weten in de reacties hieronder!

More from Madison Garrett
Samsung waarschuwt gebruikers voor het stopzetten van de cloudservice
Bezitters van een Samsung-smartphone of -tablet kunnen straks geen gebruik meer maken...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *