Populair PS4-spel onverwacht gratis gemaakt

Een populaire PS4-game is uit het niets gratis gemaakt in de PlayStation Store. Op dit moment kunnen alle PS4-spelers niet alleen een van de best beoordeelde games van 2015 downloaden, maar ook een van de best beoordeelde games van de generatie. Meer specifiek, en voor een schijnbaar beperkte tijd, kunnen PS4-spelers via de PlayStation Store downloaden Crypte van de NecroDancer gratis, zonder verplichtingen. Op het moment van publicatie is het onduidelijk hoelang de game gratis zal blijven, omdat ontwikkelaar Brace Yourself Games niet officieel heeft aangekondigd dat het gratis is, wat suggereert dat dit een vergissing kan zijn, en als het zo is, zal het niet erg lang gratis blijven .

Er is ook een kleine vangst. Om de game momenteel gratis te downloaden, heb je een VK / Europees PSN-account nodig. Dat gezegd hebbende, iedereen kan een Europees PSN-account aanmaken. Het is niet alleen gratis en gemakkelijk, maar als je PS4 is ingesteld als je “primaire console”, kun je elk spel spelen dat je hebt gedownload via een Europees PSN-account op een Noord-Amerikaans account.

Wat de game zelf betreft, deze debuteerde in 2015 via de onafhankelijke ontwikkelaar Brace Yourself Games. Afhankelijk van het platform zit de game momenteel tussen een indrukwekkende 85 en 92 op Metacritic. Ondertussen heeft op Steam 96 procent van de gebruikers met 17.000 recensies het spel positief beoordeeld, waardoor het een “overweldigend positieve” gebruikersrecensiescore heeft gekregen.

Crypte van de NecroDancer is een bekroonde hardcore roguelike ritmegame “, luidt een officiĆ«le pitch van de game.” Beweeg op de beat om door een steeds veranderende kerker te navigeren terwijl je vecht tegen dansende skeletten, zombies, draken en meer. Groove op de epische soundtrack van Danny Baranowsky of selecteer nummers uit je eigen mp3-collectie! “

READ  Apple zou naar verluidt goedkopere iPhone-batterijonderdelen hebben gebruikt om de 5G-kosten te compenseren

Het is belangrijk op te merken dat op het moment van publicatie Crypte van de NecroDancer staat vermeld als gratis in de PlayStation Store. Maar tegen de tijd dat u dit leest, kan dit zijn veranderd. Het is ook vermeldenswaard dat als dit een vergissing is, de kans bestaat dat deze niet wordt gehonoreerd. Dit jaar zijn een paar PS4-games per ongeluk gratis gemaakt in de PlayStation Store, alleen voor PlayStation om de aankoop achteraf te herroepen.

Klik voor meer informatie over alles wat met PlayStation te maken heeft, inclusief onze nieuwste PS5-dekking hier of bekijk de onderstaande links:

Written By
More from Lesley Curry

Target Black Friday 2020-advertentiescans: bespaar op Apple Watch, AirPod Pro’s, luidsprekers en meer

Dit verhaal maakt deel uit van Kerstcadeaugids 2020, De cadeau-keuze van CNET...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *