Portal-mods hebben Half-Life 2 al gespeeld op Switch

Foto: Valve .Inc

tijdens de Nintendo Direct Mini: PartnershowValve heeft aangekondigd dat Portaal: Rafeeq Group Het wordt op dezelfde dag uitgebracht, waardoor Switch-bezitters toegang hebben tot beide uitlaat En de Poort 2. Zelfs na 24 uur na de release lijkt het erop dat deposanten een belangrijke datum hebben ontdekt die verband houdt met: halfwaardetijd In het spel en nu heb ik het op de Switch kunnen spelen … tot op zekere hoogte.

Zoals ik al vermelde VGCTwitter-gebruiker Tweet insluiten Hij plaatste een video van Half-Life 2 die op Switch-apparaten werkt. Hoewel is gemeld dat de game momenteel crasht, samen met verschillende andere gerapporteerde bugs, moeten we zeggen dat de schermafbeeldingen er zelf uitzien Buitengewoon Schoonmaak.

Het geeft ons hoop dat Valve het misschien nodig vindt om Half-Life 2 op een dag officieel naar de Switch te brengen. Oorspronkelijk uitgebracht in 2004, is FPS nog steeds een van de meest invloedrijke games aller tijden; Zozeer zelfs dat fans smeekten om een ​​vervolg dat het bijna een meme werd.

Je kunt nu de Portal: Companion Collection in de Switch eShop krijgen voor $ 19,99 / £ 13,49.

Heb je Portal al op Switch gespeeld? Probeer je Half-Life 2 te spelen? Laat het ons weten met een reactie!

READ  Sony verlaagt verkoopverwachtingen voor PS5 vanwege wereldwijd chiptekort
Written By
More from Lesley Curry
De Cyberpunk 2077 OnePlus 8T-editie-telefoon is geweldig
Andrew Hoyle / CNET OnePlus werkt samen met de aankomende game Cyberpunk...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *