Power Rangers Open World “In wezen” Batman Arkham Rangers is geannuleerd

Een voormalige ontwikkelaar heeft het deksel van de geannuleerde Power Rangers-game uit 2016 opgetild, met veel details en uitstekende illustraties. Het project zou een open en collaboratieve wereld worden en wordt beschreven als “in wezen” [Batman] Arkham Rangers of Gotham Knights vijf jaar geleden [its] advertentie.”

De meest populaire Power Rangers-game van de afgelopen jaren is Power Rangers: Battle for the Grid, die in 2019 werd gelanceerd en matige bijval kreeg – om nog maar te zwijgen van het feit dat het de eerste Beat-em-up was met cross-play op vier platforms. Het geannuleerde Power Rangers-spel, intern ‘Project Nomad’ genoemd, zal waarschijnlijk rond dezelfde tijd zijn uitgebracht als Battle for the Grid – of het is misschien nu uitgekomen, omdat het pas in 2016 uitkwam.

De ingetrokken titel werd onthuld door Jason Bischoff, die acht jaar bij Blizzard werkte voordat hij in 2016 bij Saban kwam als Power Rangers-licentienemer – totdat hij volgens hen in 2018 een tijdje manager werd van het hele merk Power Rangers. LinkedIn profiel.

Bischoff introduceerde een drie-game A Power Rangers-game op Saban, die ze beschreven als “een ambitieuze coöp, open wereld die de energie, het teamwerk en de geschiedenis van de franchise door een nieuwe lens vastlegde”. het “in wezen ‘Arkham’ Rangers … of Gotham Knights vóór 5 jaar [its] advertentie.”

Helaas is Saban niet in staat geweest om een ​​dergelijk project zelf te financieren, en door de “grote verschuivingen” in het bedrijf zijn potentiële ontwikkelaars of uitgeverspartners teruggevallen – dus het lijkt erop dat het project niet echt van de grond kwam, hoewel het klinkt goed.

Het is zeker niet de enige veelbelovende game die wordt geannuleerd. Vandaag hebben we een trailer onthuld voor de voorgestelde game van Duke Nukem — en we hebben het over Batman en DC Comics, artwork van Batman: Arkham Knight is online gekomen en Superman kreeg bijna een game naast Batman: Arkham Asylum.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “The Cancelled Open World Game” was eigenlijk “Batman Arkham Rangers”, “Type:” News,” “Categorie:” power-rangers-battle-for -the-grid “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” “,” genre “:” “,” title “:” Power Rangers: Battle for the Grid , “Types”:[]}}}}

READ  Windows 10-pc's krijgen DirectStorage API geoptimaliseerd voor NVMe SSD
Written By
More from Max Mcgee
Het begint er al op te lijken dat het Bloober-team een ​​nieuwe Silent Hill-game maakt
Het potentieel voor Konami’s geliefde Silent Hill om terug te keren blijft...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *