Pragmata Capcom is uitgesteld tot 2023

gedurende CES 2021Sony heeft releasedata vastgesteld voor een aantal aankomende PlayStation 5-games, waaronder GhostWire: Tokyo, Kena: Bridge of Spirits, Project Athia, Solar Ash en Stray. Het bedrijf bevestigde ook dat Capcom’s science fiction pragmata-titel is uitgesteld tot 2023.

Noch Sony noch Capcom deelden nieuwe beelden van Pragmata tijdens CES 2021. Oorspronkelijk gepland voor release in 2022, werd Pragmata onthuld in juni 2020 met een trailer die niet veel werd onthuld. Vragen over vertelling, gameplay, personages en dergelijke zijn niet beantwoord. Het zou echter moeten starten op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X | S in 2023.

Tegen het einde van Sony’s CES 2021 live-uitzending is het bedrijfslogo genummerd in kleine tekstgrootte die andere aankondigingen van de releasedatum laat zien. Dit omvat Kena: Bridge of Spirits (verschijnt in maart), Solar Ash (wordt gelanceerd in juni), GhostWire: Tokyo en Stray (beide vallen in oktober) en Project Athena (verschijnt in januari 2022).

الان العب: براغماتا تكشف مقطورة | حدث كشف سوني PS5

قد تحصل GameSpot على عمولة من عروض البيع بالتجزئة.

More from Madison Garrett

Call of Duty: Black Ops Cold War Alpha-pre-load is nu live

Sony kondigde gisteravond een alpha aan voor Call of Duty: Black Ops...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *