Pre-order bètatoegang tot Diablo 4, extra details over Ultimate Edition-items

na bevestiging Diablo 4 releasedatum Tijdens The Game Awards 2022, met een verbluffende uitvoering van Halsey’s ‘Lilith’ om de demonische primaire antagonist van de game te begeleiden, schetste Blizzard meer details over pre-order bètatoegang voor Diablo 4 en andere bonusitems die worden aangeboden aan spelers die pre-orderen de Standard of Digital Deluxe Edition of de ultieme versie van Hell RPG-spel.

Alle pre-orders krijgen “vroege toegang tot de open bèta” – Blizzard heeft nog niet precies onthuld wanneer dit zal gebeuren, maar er staat dat de minimale bètaduur twee dagen zal zijn en dat een internetverbinding vereist is om te spelen. We houden je zeker op de hoogte van de laatste ontwikkelingen Diablo 4 beta-releasedatumDus houd PCGamesN in de gaten om te zien wanneer je aan de slag kunt.

Naast vroege toegang tot de open bèta biedt Blizzard Zegt Alle spelers die vooraf kopen, kunnen de Light Bearer Diablo 4 verwachten, evenals vele beloningen die beschikbaar zijn in andere Blizzard-games. Diablo 3-spelers krijgen Inarius-vleugels en het huisdier Inarius Murloc, dat vanaf 16 december beschikbaar zal zijn; Diablo Immortal-spelers krijgen de Umber Winged Darkness-cosmeticaset, verkrijgbaar vanaf 14 december; Eindelijk zal een vliegende weerwolfachtige WoW-berg genaamd Amalgam of Rage beschikbaar zijn voor spelers bij Blizzard MMORPG.

Wie kiest voor de mid-level Digital Deluxe Edition krijgt al het bovenstaande, samen met twee Diablo 4-mounts – Hellborn Carapace en Temptation – en ontgrendelt de eerste premium seizoensgevechtspas. Je krijgt ook “tot vier dagen vroege toegang tot de lancering van Diablo 4”, wat betekent dat je een voorsprong kunt nemen voor spelers die ervoor kiezen om het spel niet op te geven.

READ  Facebook is vandaag urenlang offline, wat gevolgen heeft voor Oculus-hoofdtelefoons

Ondertussen bevat de duurste optie, Diablo 4 Definitive Edition, alles wat eerder is genoemd, samen met een snelle gevechtspas (waardoor je automatisch door de eerste 20 niveaus en extra cosmetica springt) en de Wings of the Creator Diablo 4-emote. Je krijgt ook dezelfde vier dagen vroege toegang als de Digital Deluxe Edition.

Wat betreft prijzen, Diablo 4 Standard Edition kost $ 69,99 / £ 59,99 / € 69,99. De Diablo 4 Digital Deluxe Edition kost $ 89,99 / £ 79,99 / € 89,99, terwijl degenen die kiezen voor de Diablo 4 Ultimate Edition op zoek zijn naar $ 99,99 / £ 89,99 / € 99,99.

ons Diablo 4 gameplay-recensie Het onderzoekt hoe het spel vorm krijgt up-to-date. We spraken er ook met game director Joe Shelley over Hoe Blizzard Diablo 4-hoofdstukken koos worden opgenomen bij de lancering, en of we in de toekomst nieuwe modi zullen zien. Als je niet kunt wachten tot Lilith arriveert om de buit te repareren, bekijk dan meer De beste games zoals Diablo Op pc kun je het nu spelen.

Written By
More from Max Mcgee
De jongens zijn verlengd voor seizoen 3 en krijgen Aisha Tyler als host na de show
Het tweede seizoen van Prime Video’s hit De jongens debuteert pas op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *