Pre-orders voor de Special Edition Xbox Dream Vapor Controller zijn live op Amazon

Pre-orders voor de Special Edition Xbox Dream Vapor Controller zijn live op Amazon

Er is een nieuwe lijn draadloze Xbox-controllers onthuld, en voor iedereen die op zoek is naar een dynamischer ontwerp is de Vapor-serie waarschijnlijk een hit. Qua ontwerp vergelijkbaar met de vorige versie Stormwolkdamp controleurs, Droom damp De lijn heeft een wazig patroon op het bovenste deksel, waardoor een aantrekkelijke kleurencombinatie ontstaat. De hoofdcontroller in deze lijn is een speciale editie met paarsroze swirls en zachtroze accenten op de thumbsticks, bumpers, triggers en D-pad.Er zijn ook paarse rubberen zijgrepen, roze gezichtsknoppen, en iedereen die deze controller van $ 70 oppakt, ontvangt bij aankoop ook een exclusieve dynamische achtergrond. De console is beschikbaar voor Bestel nu vooraf Vóór de release op 6 februari.

Xbox Dream Vapor draadloze controller

Je kunt ook naar Xbox-ontwerplab Om je controller aan te passen met nieuwe Vapor-effecten. Microsoft zegt dat er zes opties zullen zijn met wervelende kleurpatronen om uit te kiezen, waaronder groen, donkergroen, grijs, oranje, blauw, roze en paars. Voor een extra vleugje maatwerk kun je metalen triggers, rubberen grepen en persoonlijke gravure toevoegen, maar deze kosten meer.

Deze kleuren variëren van koel paars tot zeer groen.
Deze kleuren variëren van koel paars tot zeer groen.

Afgezien van die aantrekkelijke ontwerpen zijn dit nog steeds geweldige controllers. Hoewel de huidige generatie draadloze Xbox-controllers niet over de geavanceerde functies van de PlayStation DualSense beschikt, hebben ze een geweldige ergonomie, een solide batterijduur en een stevig ontwerp. Het is ook flexibel als het om platforms gaat, omdat je het eenvoudig kunt synchroniseren met je Xbox Series

Bekijk voor meer opties de keuzes van GameSpot voor de beste Xbox-controllers.

READ  Phil Spencer bedankt Xbox-community voor ‘kans en ondersteuning’

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *