Predators vs Red Wings – spelvoorbeeld – 23 februari 2021

Nashville Predators (7-10-0, zevende in de middenklasse) vs. Detroit Red Wings (5-12-3, achtste in de Central Division)

Detroit. Dinsdag, 19.30 uur EST

Kortom: Detroit Red Wings host Nashville nog Lynnkrock Street Hij scoorde twee doelpunten in de Predators 4-2 overwinning op de Blue Jackets.

Red Wings 5-12-3 tegen tegenstanders in de Central Division. Detroit staat op de 30e plaats in de competitie met 27,5 schoten per wedstrijd, met een gemiddelde van 2,0 doelpunten.

Predators 7-10-0 tegen de rest van hun teams. Nashville heeft gemiddeld 9,8 strafschoppen per wedstrijd, het zesde hoogste aantal in Nhl’s. Marc Borowiecki Hij leidt het team en serveert in totaal 34 minuten.

Detroit versloeg Nashville met 4-2 in de laatste ontmoeting tussen deze twee teams op 13 februari.

Senior artiesten: Dylan Larkin Hij leidt de Red Wings met 11 punten, scoorde vier goals en scoorde zeven assists. Ruby Fabry Hij heeft 6 punten over zijn laatste 10 wedstrijden in Detroit.

Jarnkrok leidt de Predators met een score van plus twee in 11 wedstrijden dit seizoen. Philip Forsberg Hij heeft vier doelpunten gemaakt in zijn laatste 10 wedstrijden in Nashville.

De laatste tien wedstrijden: Red Wings: 3-6-1, met een gemiddelde van 1,9 doelpunten, drie assists, drie strafschoppen en 6,3 minuten strafschoppen, terwijl hij in elke wedstrijd 2,7 doelpunten kreeg met een save rate van 0,907.

Predators: 3-7-0, met een gemiddelde van 2,3 doelpunten, 3,8 assists, 4,2 strafschoppen en 11,4 strafschoppen, terwijl 3,3 doelpunten zijn toegestaan ​​in elke wedstrijd met een save rate van 0,888.

Slachtoffers: Red Wings: Vladislav Namestnikov: Dag na dag (niet bekendgemaakt), Troy StitcherDag na dag (onderlichaam).

READ  'Annuleer Amarnath Yatra': Pleidooi in SC plaatst heiligdom darshan via tv, internet

Roofdieren: geen inbegrepen.

The Associated Press heeft dit verhaal gemaakt met behulp van technologie van Gegevens schrijven En gegevens van Sportradar