Prime Day 2020-telefoondeals die u nu kunt krijgen: Motorola Razr 5G voor $ 1.200, Samsung Galaxy S20 FE 5G voor $ 600, TCL 10L voor $ 210

Amazon Prime Day 2020 start officieel op dinsdag 13 oktober – dezelfde dag dat Apple naar verwachting de iPhone 12. Hoewel je geen kortingen op de nieuwe iPhone op Amazon zult vinden, zou je heel goed een aantal scherpe prijzen kunnen zien op oudere modellen zoals de iPhone 11, samen met deals voor tal van telefoons van andere grote fabrikanten.

Vorig jaar betekende Prime Day grote kortingen op vlaggenschiptelefoons zoals de Moto Z3 Play, de Samsung Galaxy S10 en de Google Pixel 3XL. Amazon is al vertrokken een heleboel verkopen voordat Prime Day officieel begint, en gedurende deze periode alles van Alexa-apparaten naar laptops en Tv’s wordt verdisconteerd.

Hier zijn de beste vroege Amazon Prime Day-telefoondeals die we tot nu toe hebben gevonden – plus een waar Best Buy Amazon met $ 5 verslaat. Houd er rekening mee dat prijzen en beschikbaarheid correct waren op het moment van publicatie, maar onderhevig zijn aan wijzigingen. (En ja, er kunnen vanaf dinsdag betere deals zijn, zelfs op de onderstaande telefoons.)

We zullen dit verhaal blijven updaten naarmate er meer deals beschikbaar komen.

Angela Lang / CNET

De langverwachte 2020 Motorola Razr markeerde de terugkeer van de flip-telefoon, samen met nieuwe camera’s, ondersteuning voor 5G en nuttige verbeteringen aan het externe Quick View-scherm. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het kan worden opgevouwen zodat het gemakkelijk in uw zak past. (Merk op dat u grotere Razr 5G-kortingen met inruilacties en lijnactiveringen van draadloze providers.)

Lees onze Motorola Razr 5G-recensie.

Sarah Tew / CNET

De Moto G7 Power is een lid uit 2019 van de Motorola G-budgettelefoonfamilie en biedt een portemonnee-vriendelijke prijs, verschillende premiumfuncties en een gigantische batterij (dezelfde grootte als die in de $ 1.400 Samsung Galaxy S20 Ultra). De Moto G Power 2020 – dat is G, niet G7 – is sneller en nieuwer, maar kost momenteel $ 70 meer dan dit model. Als je een klein budget hebt en op zoek bent naar een telefoon met een supersterke batterijduur, is de Moto G7 Power het overwegen waard. Dit model is $ 185 bij Amazon, dus we linken naar Best Buy, waar het $ 5 minder is.

Zie 2019 Moto G7-modellen vergeleken.

Óscar Gutiérrez / CNET

De Motorola One Zoom is een middelgrote telefoon met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een gladde, matte afwerking, zodat je geen vingerafdrukken op de achterkant krijgt. Het heeft ook vier hoogwaardige camera’s aan de achterkant (en die aan de voorkant) en een grote batterij voor maximaal twee dagen opladen.

Written By
More from Lesley Curry

Beveiligingspatch van oktober wordt uitgerold naar Google Pixel, OTA’s live

In aansluiting op de lancering van vorige maand, wordt de eerste update...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *