Prime Video kijken zonder internetverbinding? Zo kun je films en series downloaden

Met de Amazon Prime Video app download je films en series, zodat je de content offline kunt bekijken. robot planeet Laat in deze tip zien hoe het werkt.

Lees verder na de aankondiging.

Download Amazon Prime Video voor offline gebruik

Anno 2022 heeft Nederland veel streamingdiensten, en een daarvan is Amazon Prime Video. Met € 2,99 per maand is Prime Video ook een van de goedkoopste streamingdiensten van ons land. Het platform werkt op je smartphone, tablet of tablet Chromecast En met de computer – en net als bij andere streamingdiensten – kun je ook titels downloaden voor offline gebruik.

Handig als je onderweg bent en bijvoorbeeld in de trein of bus zit. De functie is handig in het vliegtuig, omdat je geen mobiele internetverbinding hebt. Door films en series te downloaden, kun je ze altijd en overal bekijken. Doe het wel met een wifi-verbinding, anders ben je veel megabytes kwijt.

Films en series downloaden is dus een fluitje van een cent! De Prime Video-app stuurt je vervolgens een voortgangsmelding van de download, zodat je kunt controleren of je films en series volledig zijn opgeslagen. Al je gedownloade titels vind je dan terug in het tabblad Downloads van de app, waar je ook kunt zien hoeveel opslagruimte films en series innemen.

Met Prime Video download je films en series op maximaal twee apparaten tegelijk. Als je een adres op je smartphone en tablet hebt opgeslagen, moet je dit eerst ergens verwijderen voordat je het op een nieuw apparaat kunt opslaan. Daarnaast heb je 30 dagen de tijd om een ​​gedownloade film of serie afleveringen te bekijken. Zodra je op play drukt, heb je 48 uur om de film of aflevering te bekijken.

Meer over Amazon Prime Video

Amazon Prime Video is in Nederland al enige tijd beschikbaar en is een concurrent van Netflix en andere streamingdiensten. Prime Video heeft een groot aanbod aan films en series en is relatief goedkoop. U betaalt zoals gezegd 2,99 euro per maand. Je kunt het assortiment ook verder uitbreiden met de zgn Grote videokanalen.

Wil je weten hoe je films en series downloadt van andere streamingdiensten? Bekijk de lijst met tips hieronder.

Amazon Prime-video

Amazon Mobiel LLC

More from Madison Garrett
Installeer Unraid op uw eigen thuisserver | Netwerk
Met het Unraid-besturingssysteem kunt u zelfs de oudste computer omtoveren tot een...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *