Prime Video krijgt in 2022 een groots herontwerp en een nieuwe gebruikersinterface van Amazon

Ten slotte heeft Prime Video een hoognodig nieuw ontwerp gekregen.

Vanaf maandag en deze zomer wereldwijd uitrollen, zullen Amazon Prime-leden een volledig herziene gebruikerservaring ontdekken op aangesloten huiskamerapparaten (zoals Apple TV en Fire TV) en de Android-app, met wijzigingen in iOS en internet “volgen”.

Amazon hoopt dat de nieuwe gebruikersinterface, bestaande uit verschillende grote upgrades, het voor klanten gemakkelijker zal maken om de inhoud te vinden waar ze van houden, te beginnen met Vereenvoudigd navigatiemenu. De verticale zijbalk, die iedereen met een Netflix-, Disney+- of HBO Max-abonnement bekend zou moeten voorkomen, bestaat uit zes hoofdpagina’s: Zoeken, Thuis, Winkel, Live TV, Gratis met advertenties en Mijn spullen. De Je vindt De pagina belooft een vereenvoudigde zoekervaring die je de mogelijkheid geeft om “naar een specifieke titel te zoeken”, “Verschillende genres en collecties verkennen” of “Resultaten filteren op genre of 4K UHD”.

Bovendien kunnen gebruikers met nieuwe subnavigatie-opties bladeren op inhoud of weergavetype: in residentie De pagina – die nu een handige rij “continu kijken” en een top 10-carrousel bevat – klanten kunnen schakelen tussen films, tv-programma’s en sport. Sport Er wordt een nieuwe bestemmingspagina geopend die Amazon beschrijft als een “filmische ervaring met speciale carrousels met de competities en teams die je interesseren.” (Deze speciale upgrade was nodig voor aankomst Donderdagavond voetbal.)

De een winkel Tegelijkertijd maakt de pagina onderscheid tussen kanalen (ook bekend als abonnementen op omroepprogramma’s van derden, zoals AMC +, Paramount + en Starz) en “huren of kopen” (bijvoorbeeld titels die beschikbaar zijn tegen een meerprijs) .

READ  De Gotham Knights-videogame komt alleen naar next-gen consoles

Ben je een fan van het herontwerp van Prime Video? Bekijk hieronder aanvullende schermafbeeldingen en klik vervolgens op de opmerkingen met uw eerste indrukken van de nieuwe gebruikerservaring.

Prime videoPrime videoPrime videoPrime video

Written By
More from Lesley Curry
Stadia beëindigt de Cyberpunk 2077-promotie eerder dan gepland
Stadia is een van de beste plaatsen om de enorme nieuwe game...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *