PS Plus Premium voegt stilletjes nog een hele game-ervaring toe

Foto: Duwplein

De onbezongen held van PS Plus Premium, misschien begrijpelijk, zijn de volledige game-ervaringen. Natuurlijk hebben we allemaal liever dat de volledige game beschikbaar is als onderdeel van ons abonnement, maar deze vlezige demo’s kunnen je een goed idee geven van wat je van de titel kunt verwachten – en kunnen cruciaal zijn om je ervan te overtuigen afstand te doen van je harde werk. – geld verdienen. daar veel Er zijn er ook genoeg om uit te proberen, variĆ«rend van grote releases tot minder bekende indietitels. In feite kunt u de volledige lijst vinden op Alle PS Plus-games Gids.

Eind vorige week kwam er stilletjes nog een titel bij: DE-EXIT Eternal Matters. Je hebt maar een uur om het uit te proberen, dus het is aan de gierige kant, maar de game ziet er geweldig uit: het is een prachtig geanimeerde, op voxel gebaseerde platformgame met een aantal indrukwekkende animaties. Het factureert zichzelf als een filmavontuur met “een beetje stealth”, en aangezien dit avontuur volledig onder de radar vliegt, is het misschien de moeite waard om er een draai aan te geven. Het is ook pas vorige week uitgebracht.

Zoals hierboven vermeld, vindt u een volledige lijst van Volledige PS Plus Premium-game-ervaringen in onze gids, dus neem zeker de tijd om het te bekijken. Heb je een van deze uitgebreide demo’s gespeeld? Neem ons mee voor een proefrit in de opmerkingen hieronder.

READ  Frostpunk-bordspel levert miljoenen op op Kickstarter
More from Madison Garrett
Verslag: De verdediger van Real Madrid mist de drie wedstrijden tegen Barcelona wegens een blessure
Real Madrid heeft dit seizoen een moeilijk seizoen door de lange lijst...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *