PS5 en Xbox Series X Stealth release voor sommigen gratis

Er is zojuist een nieuwe stealth-game uitgebracht op PS5, Xbox Series S en Xbox Series X en deze is voor sommige gebruikers gratis. Hoewel stealth-versies niet populair waren op PS4 en Xbox One, komen ze steeds vaker voor op PS5 en Xbox Series X | S. Bijvoorbeeld vandaag boven bewustzijn Het werd stiekem uitgebracht en iedereen die het bezit op PS4 of Xbox One krijgt een gratis exemplaar op PS5, Xbox Series S en Xbox Series X zolang je van Xbox naar Xbox of PlayStation naar PlayStation gaat.

Volgens ontwikkelaar Pillow Castle Games is dit geen ongecompliceerde, actieloze port. De huidige generatieversie van de game draait in 4K met 60 frames per seconde en wordt ook geleverd met “Developer Mode” en “Challenge Mode”. Op deze nieuwe platforms kost het hetzelfde als de andere platforms, namelijk $ 19,99.

Uitgebracht in 2019 door de bovengenoemde ontwikkelaar, boven bewustzijn is een first-person, surrealistisch puzzelspel met een Metacritic-score van 74 tot 80, afhankelijk van het platform. Aanvankelijk was het alleen beschikbaar via pc, maar in 2020 is het naar Nintendo Switch, PS4 en Xbox One gekomen.

“Slaap om 3:00 uur, sluit je ogen voor een droomshow-gevulde commercial voor Dr. Pearce”, luidt een officiële aankondiging voor de game. Je wordt wakker in een onbekende omgeving, maar je realiseert je dat je vastzit in een droom – een droom waarin perceptie echt is. Welkom bij Superliminal. Superliminal is een puzzelspel geïnspireerd op het perspectief van de eerste persoon en optische illusies. Spelers pakken onmogelijke puzzels aan door buiten de gebaande paden denken en leren anticiperen op wat onverwacht is. Deze game heeft een heerlijk ingetogen wereld, interessante stemvertelling en echt rare dingen.

READ  Een nieuwe Xbox-functie kan een van de meest vervelende consoleproblemen oplossen

Voor meer dekking over alles PlayStation 5 en alles Xbox Series X | S, en alles met betrekking tot games in het algemeen, klik hier Of bekijk de links direct hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale
Modern Warfare II Open Beta werkt geweldig op Xbox Series S.
Modern Warfare II Open Beta is onlangs een paar dagen geleden geopend...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *