PS5 Lage downloadsnelheden 2022: snelheid verbeteren en verhogen

als ik was PS5 De eigenaar van het lijden Lage downloadsnelheden in 2022Vrees niet: je bent niet de enige die je PlayStation 5 wil overklokken. Er zijn een aantal snelle oplossingen die je kunt posten waarmee je binnen de kortste keren weer in het spel zou moeten zijn.

Waarom is de downloadsnelheid van de PS5 laag?

Lage downloadsnelheden zijn het resultaat van een probleem met je internetverbinding, een hardwareprobleem zoals je router of te veel downloads tegelijk op je console.

Een gids voor het verbeteren van lage PS5-downloadsnelheden

Het volgende laat precies zien hoe je je PS5-downloads kunt versnellen, zodat je eerder vroeger dan later kunt beginnen met het spelen van je games.

 1. Reset je router

  Het resetten van de router lost meestal problemen met de internetsnelheid op. Veel routers hebben een harde resetknop, meestal ter grootte van een gaatje, die kort kan worden ingedrukt om te resetten.

 2. Stel een bekabelde internetverbinding in

  Sluit een ethernetkabel aan op de achterkant van je PS5 en sluit deze aan op de ethernetpoort van je router. Bekabelde internetverbindingen zijn veel sneller dan draadloze, dus dit zal uw downloadsnelheden verbeteren.

 3. Zorg ervoor dat je verbonden bent met een 5G-netwerk

  Ga naar Instellingen > Netwerk > Internetverbinding instellen en selecteer vervolgens uw geregistreerde netwerk. Selecteer “5GHz” op het tabblad Wi-Fi-frequentiebanden.

 4. DNS-instellingen wijzigen

  Ga naar Instellingen > Netwerken > Instellingen internetverbinding en selecteer vervolgens uw geregistreerde netwerk en geavanceerde instellingen. Stel uw DNS-instellingen in op Handmatig en voer vervolgens de beste primaire en secundaire DNS-instellingen voor uw gebied in. Dit zijn meestal de openbare DNS-servers van Google, die 8.8.8.8 zijn voor de primaire en 8.8.4.4 voor de secundaire.

READ  Download Riverbed 810-01 b├Ętatest - Beloofd succes
Written By
More from Eda Greene
Quell haalt $ 3 miljoen op om thuisfitness in een spel te veranderen – TechCrunch
Willen mensen dat hun fitheid thuis in de vorm van een videogame...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *