PSA: Elden Ring PvP-hackers delen gevaarlijke items uit

PSA: Elden Ring PvP-hackers delen gevaarlijke items uit

Wees voorzichtig om overgebleven items op te rapen tijdens Elden Ring PvP; Het lijkt erop dat hackers teruggaan naar hun oude trucs om niet-verkrijgbare items te verspreiden in een poging om uw account te weren van RPG-spel. Dit is geen geheel nieuwe trend – in eerdere games van FromSoftware, waaronder de Dark Souls-serie, hebben hackers kapotte items laten vallen of anderszins proberen ze in de inventaris van spelers te dwingen. Dit kan vaak cheatdetectiesoftware activeren, waardoor uw account wordt gemarkeerd en verbannen om online te spelen op Multiplayer-spellen.

Elden Ring-spelers melden momenteel een vergelijkbare trend in open wereld spel, met Brave’s Cord Circlet als voorbeeld. Het item, dat een stukje ingekorte inhoud zou moeten zijn die momenteel niet kan worden verkregen door gewoon te spelen, heeft een erg mooi uiterlijk dat je misschien in de verleiding brengt om te behouden. echter, de [ERROR] In de naam van het element moet duidelijk worden gemaakt dat het misschien geen goed idee is om eraan vast te houden.

op mij Vraag Wat moeten ze doen met zo’n item dat is achtergelaten door een PvP-tegenstander? Een van de spelers krijgt een groot aantal opmerkingen te zien waarin hij wordt verzocht het zo snel mogelijk te verwijderen, hoewel sommige gebruikers onheilspellend waarschuwen dat er een mogelijkheid is dat hun account is al gedaan. Een merkteken plaatsen. In sommige gevallen veroorzaakten gehackte items snelle reacties in FromSoftware-games, maar kapotte items zoals deze zullen waarschijnlijk niet meteen worden opgehaald.

Hoe dan ook, we raden je ten zeerste aan voorzichtig te zijn met de items die je ophaalt. Persoonlijk heb ik de neiging om niets te verzamelen van spelers die ik niet ken, vooral als ze zich verdacht gedragen. Als je dingen oppakt, helpt het dat verschillende spelers in de serie een aantal alternatieve modekeuzes aanbieden om een ​​vergelijkbaar uiterlijk te geven aan het tentoongestelde item.

READ  Splinter Cell Edition verliest de regisseur bij Ubisoft

Onze selectie van Beste Elden Ring-builds Het geeft je veel leuke en krachtige manieren om te spelen, en gelukkig vereist geen van hen items die je niet kunt krijgen via normale gameplay. Als je een andere manier wilt om bang te zijn, een Horror Elden Ring-mod Verander de open wereld in een nachtmerrie in Silent Hill-stijl. Laatst Elden Ring Balans Correctie Het behandelt de dominante PvP-build die spelers hebben vergeleken met Rocky Balboa, maar heeft niets over de speler achter de eerste volledige game. no-hit Elden Ring Range Het is onlangs gerealiseerd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *