Pulse 3D Wireless Headset in Midnight Black wordt volgende maand gelanceerd – PlayStation.Blog

Voortbouwend op de nieuwe Galaxy-kleuren die we in juni in onze DualSense draadloze controllers hebben geïntroduceerd, ben ik blij te kunnen melden dat de Pulse 3D-headset ook een nieuwe kleur krijgt: Midnight Black.


Deze nieuwe look van de Pulse 3D-hoofdtelefoon komt overeen met hetzelfde kleurenschema als de DualSense Midnight Black Wireless Controller – met twee verschillende tinten zwart. De Pulse 3D-headset in Midnight Black wordt volgende maand wereldwijd uitgerold bij deelnemende retailers. Klik hier Voor details.

Hoewel alle PS5-compatibele hoofdtelefoons kunnen worden gebruikt om 3D-audio te ervaren met PS5-games, is de Pulse 3D-headset speciaal ontworpen om volledig te profiteren van de Tempest 3D AudioTech van de console, met een frequentierespons die is afgestemd om gamers te helpen geluiden nauwkeuriger op exacte locaties te plaatsen overeenkomen met de manier waarop je speelt. speel op het scherm.

In onze tweede grote PS5-update introduceren we een nieuwe equalizerbesturingsfunctie voor Pulse 3D-hoofdtelefoons binnen de audio-instellingen van PS5 als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om je gaming-audio-ervaring te verbeteren.

Gebruikers van de Pulse 3D-hoofdtelefoon kunnen kiezen uit drie voorinstellingen – Standard, Bass Boost of Shooter, die zijn ontworpen om meer te focussen op het geluid van stappen en schoten. Deze drie presets waren populair bij gamers die de bijbehorende app voor de PS4-headset gebruikten, en ze zijn nu geoptimaliseerd als aanvulling op PS5 Tempest 3D AudioTech. Gebruikers kunnen ook hun eigen voorinstellingen maken en maximaal drie instellingen opslaan voor snellere toegangsopties. Bovendien kunnen spelers deze equalizerinstellingen aanpassen tijdens het spelen via het Control Center, zonder het spel te hoeven verlaten.

READ  Het lijkt erop dat de release van de nieuwe platforms door de Master Chief wordt gepest

We hopen dat je geniet van de nieuwe equalizer-bedieningsfunctie van de Pulse 3D-hoofdtelefoon, samen met de nieuwe look in Midnight Black wanneer deze volgende maand wordt gelanceerd. in een richting gaan PlayStation.com om meer te weten.

Written By
More from Aubrey Mason

The Unfinished Swan en meer

Aan ik belde we kiezen elke maand een nieuw topspel dat voor...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *