Pumpkin Jack komt vlak voor Halloween naar PS5 en Xbox Series X/S

Deze 4K60 Enhanced New Generation Edition is gratis als je de game bezit op PlayStation 4 of Xbox One

Pompoen Jack Het heeft een goede kans om te klikken als je van 3D-gameconsoles uit het PS2-tijdperk houdt, en het maakt deze Halloween opnieuw de ronde. Xbox One-, PS4- en pc-versies die een jaar geleden zijn uitgebracht en in 2021 worden Thunderful en Headup gelanceerd Pompoen Jack voor PS5 en Xbox Series X/S op 27 oktober. Het is om te beginnen een geval van een gratis upgrade/gezamenlijke aankoop.

Met prestatiemodusEn Pompoen Jack Op PS5 en Xbox zal Seris X/S zich richten op “tot 4K-resolutie bij 60 frames per seconde”, terwijl Kwaliteitsmodus “Het richt zich op resoluties tot 4K met 30 frames per seconde, wat effecten en schaduwen van hogere kwaliteit toevoegt met behulp van ray tracing.” De laatste optie is misschien het bekijken waard, maar houd er rekening mee dat het de Xbox Series S omzeilt – je kunt alleen de prestatiemodus gebruiken.

Overal elders is het de klassieke “performance of betere visuals?” Optie.

spelontwikkelaar, Nicolas MessonnierHij noemt het ‘een terugkeer naar de gouden eeuw van 3D-platformgames’ en de New-Gen Edition is de ‘ultieme editie’. Dit moment zou het perfecte moment zijn om ook een fysiek exemplaar uit te rollen, maar op dat vlak zijn er geen updates.

Zoals onze dierbare vriend Brett McKidonsky zei in zijn recensie van: Pompoen Jack Vorig jaar: “Je zult delen ervan overslaan omdat dit platformspel met een mascottethema een aantal echt coole eigenschappen heeft.”

READ  Xbox maakt gratis 50 top-MP-titels

“Het kon me niet zoveel schelen dat het verhaal te onbeduidend leek of dat de gevechten ontmoedigend waren. Ik was meer geïnteresseerd in het springen door deze prachtige Halloween-wereld en het zien van de geheimen die het verbergt. Ik wilde weten welke rare minigames er in de buurt waren aan u.”

ik heb niet gespeeld Pompoen Jack De laatste Halloween, en ik reken er deze Halloween ook niet op, maar uiteindelijk zal ik dat zeker doen. Het krijgen van een verbeterde versie voor PS5 helpt zijn kansen.

Nu ik erover nadenk, ik heb onlangs een bestand gestart MediEvil (PS4 Remake) Het afspelen eindigde abrupt. Ik zou dat moeten afmaken, maar ik heb het originele spel nooit echt aangeraakt, ik had het nog niet helemaal onder de knie. Ik ben meer ondergedompeld in rennen, springen en verkennen dan in echte gevechten. Van alles wat ik heb gezien Pompoen JackIk verwacht dat ik me ook zo zal voelen.

Jordan Defour

Jordan is een van de oprichters van Destructoid en een poster van schijnbaar willekeurige afbeeldingen. Ze zijn allesbehalve willekeurig.

Written By
More from Vanessa Hale
De verbinding met de Xbox-console wordt steeds verbroken – hoe dit te verhelpen
Veel Xbox One-klanten melden dat hun Xbox One-controller steeds de verbinding verbreekt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *