Puyo Puyo Tetris 2 op Steam krijgt een lanceringstrailer

SEGA heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de Puyo Puyo Tetris 2 De game is vandaag officieel uitgebracht op Steam. De game is op elke andere console uitgebracht en kan ook worden afgespeeld op apparaten van de volgende generatie, dus het is perfect geschikt voor pc. Steam-spelers kunnen ook profiteren van de Steam Launch Edition limited edition, die een bundel zeldzame item-kaarten bevat. Deze kaarten bevatten drie speciale kaarten met items uit de Sonic The Hedgehog-serie die je kunt gebruiken in de Boss Raid- of Skill Battle-modus. Geniet van de nieuwste trailer, want de game is te koop op # 30.

Nu kunt u genieten van het vervolg van de puzzel op pc. Met dank aan SEGA.

Puyo Puyo Tetris 2 Het biedt spelers verschillende manieren om hun vaardigheden te demonstreren, waaronder verschillende gratis content die is toegevoegd sinds de lancering van de console afgelopen december. Steam-gebruikers kunnen uitkijken naar een overvloed aan functies, waaronder:

  • Een volledige selectie van 40 speelbare personages, de meeste ooit in de serie, inclusief het geliefde personage Sonic The Hedgehog als gastpersonage, elk met hun eigen unieke statistieken en vaardigheden die je kunt meenemen naar de krachtige RPG-geïnspireerde Skill Battle-modus.
  • Een verscheidenheid aan verschillende modi ondersteunt traditionele en opnieuw ontworpen manieren om populaire puzzelspellen zoals Swap en Party te spelen.
  • Uitgebreide avonturenmodus, met een geheel nieuwe verhaallijn die de levendige cast van de game samenbrengt voor een eindeloze verkenning op de kaarten van de buitenwereld.
  • Bonus van online competitieve functies, plus een co-op Boss Raid-modus waarin je met drie spelers moet werken om agressieve bazen die de CPU besturen te elimineren, en een nieuwe Spectator-modus waarin je anderen kunt aanmoedigen om te vechten in Versus- en Skill-gevechtswedstrijden.
  • Toegankelijkheidsfuncties voor kleurzicht, waaronder aanpassingen voor kleurverzadiging die tijdens het spel kunnen worden in- of uitgeschakeld.

READ  Florida vestigt een nieuw record voor sterfgevallen door Covid-19 voor de 4e opeenvolgende dag

In de omgeving van Gavin Sheehan

Gavin is de huidige game-editor voor Bleeding Cool. Hij is een levenslange nerd geweest die met je kon praten over strips, tv, videogames en zelfs professioneel worstelen. Hij kan je ook leren Star Trek-schaken te spelen, genade te hebben met Overwatch, willekeurige coole muziek aan te bevelen, een D & D-slechterik te worden en te genieten van honderden andere nerdy dingen die niet in één alinea kunnen worden behandeld. Volg TheGavinSheehan op Facebook, Twitter, Instagram en Vero voor willekeurige foto’s en reflecties.

Twitter Facebook-plein Instagram De omslag

Written By
More from Aubrey Mason

756 B’luru-politie besmet met COVID: Official

de politie van bengaluru voorkomt dat de mens op slot gaat Maar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *