‘Rabbids Coding’ is een volledig gratis spel dat de basisbeginselen van programmeren leert, nu beschikbaar op mobiel – TouchArcade

Ongeveer een jaar geleden bracht Ubisoft een cool educatief spel uit genaamd Rabbids-codering op pc. Het bevatte de gelijknamige ondeugende personages die een internationaal ruimtestation waren binnengevallen en, doen waar ze goed in zijn, absoluut alles vernielen. Het doel was toen om de Rabbids door de lastige situaties te leiden die ze voor zichzelf hadden gecreĆ«erd door een reeks commando’s te gebruiken die gebaseerd zijn op de basisconcepten van programmeren. Rabbids-codering werd gratis uitgebracht zonder advertenties of IAP op pc, en nu is het ook op de iOS- en Android-platforms aangekomen. Hieronder is een korte trailer die de game in actie laat zien, maar Ubisoft heeft ook in elkaar gezet een meer diepgaand video-overzicht als je meer wilt weten over hoe het spel werkt.

Mobiel is een leuke bestemming voor een game als Rabbids-codering zoals soortgelijke spellen zoals Human Resource-machine of het vervolg 7 miljard mensen getoond hebben. Hoewel het concept zijn oorsprong vindt in programmeren, hoeft u geen specifieke interesse in programmeren te hebben om van zoiets te genieten Rabbids-codering. Het is min of meer een logisch puzzelspel en als je van dergelijke spellen houdt, zul je waarschijnlijk genieten van wat dit spel te bieden heeft. En hey, het is gratis, dus waarom niet? Je kan downloaden Rabbids-codering nu op beide iOS en Android en bekijk de thread op onze forums voor wat discussie.

READ  Utah State kondigt veiligheidsprotocollen aan voor fans tijdens thuiswedstrijden van 2020
Written By
More from Eda Greene

Hoe download je de nieuwste Minecraft Bedrock Edition Beta 1.16.220.50

Minecraft Bedrock Edition Beta 1.16.220.50 is onlangs uitgebracht op 4 maart 2021....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *