Ramriddlz dropt “Xbox”, de eerste single van zijn volgende album

Mississauga-artiest Ramriddlz – de eigenaar van “Sweeterman” – is terug met een nieuwe track, “Xbox”.

Het is de eerste single van zijn langverwachte volgende album, SD2Het vervolg op zijn superhelden-LP uit 2017 liefste dromen. Met zonnige toetsen en uptempo, opgezadelde drummachines uit de jaren ’80, is “Xbox” een popjam over … nou, we laten Ramriddlz het uitleggen:

“Dit nummer is dat ik me mijn vorige kist herinner en hoe ze de beste kist had, maar nu ben ik op de volgende doos!” vertel ons.

Afbeelding via advertenties

De track bevat een gestapelde lijst met producers, waaronder Jaegen, Waves, Matt Kahane en Quin Kiu.

In de afgelopen twee weken heeft Ramriddlz een buzz opgebouwd voor release met een reeks belachelijke TikToks over het verlangen naar hun ex.

Ramriddlz werd onlangs aangekondigd als een van de artiesten voor Rolling Loud Toronto, dat plaatsvindt van 9-11 september op Ontario Place.

De artiest veroorzaakte voor het eerst opschudding in 2015 met zijn debuutsingle ‘Sweeterman’, waar Drake zo veel van hield dat hij er zijn eigen versie van opnam.

SD2 Het wordt het eerste project van Ramriddlz sinds de EP van 2020 Shit is niet zoeter. Praat met het complexe Canada Dat jaar zei hij dat zijn doel voor het volgende album was om minder verwende muziek te produceren waar zijn ouders van konden genieten.

“[My parents] Zoals: “Oh cool, je componeert muziek? Misschien maak ik iets waar mijn vrienden naar kunnen luisteren. Ze zeggen: ‘Al mijn vrienden volgen je op Instagram. Het is voorbij. Je plaatst alleen maar misleidende dingen. Wat in godsnaam is dit?'”, legde Ramridles uit. En ik zei gewoon: ‘Verdomme, ik wist niet dat ik dit je vrienden aandeed. “Maar ja, dat is het uiteindelijke doel: meer mensen kunnen aantrekken. Dat probeer ik met het volgende album te doen. We zullen zien of mensen daar naar toe trekken.”

We weten niet zeker of we ‘Xbox’ zouden omschrijven als een vriend van moeder en vader, maar het is ongetwijfeld een blikvanger. Stream het nummer hieronder:

READ  Xbox Streaming VP belooft binnenkort pc / iOS-functionaliteit met een letterlijke knipoog
Written By
More from Vanessa Hale
GTA 5 spelen op Android-smartphones met Xbox Game Pass
Zelfs als GTA 5 op veel platforms beschikbaar is, behoren mobiele spelplatforms...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *