Rapport: Red Dead Redemption 2 PS5-poort is ook verwijderd

Volg rapporten van vele betrouwbare bronnen die eigendom zijn van Rockstar Games ingeblikt Red Dead Redemption 1 en GTA 4 remasters, er is een ander rapport opgedoken waarin wordt beweerd dat de ontwikkelaar ook plannen heeft geannuleerd voor Red Dead Redemption 2 PlayStation 5 en Xbox Series X / S-poorten. Deze update is afkomstig van dezelfde insider, Tez2, die oorspronkelijk onthulde dat Rockstar de bovengenoemde herverbeteringen liet vallen na Grand Theft Auto: The Trilogy – slechte ontvangst voor de definitieve versie – een claim die later werd bevestigd door andere poorten ook.

De release van Red Dead Redemption 2 PS5 volgde op de lancering van de huidige GTA V

Het idee voor de huidige release van Red Dead Redemption 2 is logisch. Hoewel Red Dead Redemption 2 niet zo succesvol was als GTA 5, dat samen met GTA Online drie generaties consoles omvatte, verkocht het als warme broodjes en wordt het geleverd met multiplayer in Red Dead Online. Het multiplayer-segment heeft mogelijk geprofiteerd van de toevoeging van spelers van de huidige generatie aan de mix. Ondersteuning voor Red Dead Online is echter afgenomen, met Rockstar erkenning later Ze moeten tijd en middelen investeren in GTA 6 zodat de volgende game aan de verwachtingen zal voldoen. Alle hoop op Red Dead Redemption 2 op platforms van de huidige generatie lijkt echter vervlogen.

Aan de andere kant, aangezien Rockstar sinds 2013 heel weinig productie heeft gehad, zou het waarschijnlijk logischer zijn voor de ontwikkelaar om door te gaan naar nieuwe projecten terwijl hij de geldkoe ondersteunt die GTA 5 is. Bankieren in een enkele game is niet bepaald een slim idee als er meer mogelijk is.

READ  USS Bonhomme Richard: Scheepsbrand kan jarenlang de Amerikaanse vloot in de Stille Oceaan belemmeren

Ander nieuws: Ubisoft veroorzaakte een terugslag van de bredere gaminggemeenschap nadat werd onthuld dat de uitgever aan het maken is Geen toegang tot Assassin’s Creed Liberation HD Voor pc-bezitters is de Update en beloningen op de eerste dag van Stray Geplaatst voor release.

Written By
More from Aubrey Mason
Geweldige pc-gamemomenten: je eerste game lanceren
Geweldige momenten in computergames Dit zijn hapklare vieringen van enkele van onze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *