Rechtszaak over drift van de Xbox-console verplaatst naar arbitrage

In het afgelopen jaar zat Microsoft midden in een class action-rechtszaak over vermeende “drift” -problemen met de Xbox-consoles van het bedrijf. Microsoft verzocht begin 2021 om de zaak buiten de rechtbank te brengen, zodat een neutrale rechter de zaak zou kunnen behandelen. Nou, vanaf deze week lijkt dat de officiële koers die de zaak nu zal volgen.

Is bevestigd UitrustingBenjamin Jones, partner bij advocatenkantoor Chimicles Schwartz Kriner & Donaldson-Smith, zei dat hij niet verwacht dat de Xbox-zaak op dit moment de rechtszaal binnenkomt. Nu Microsoft de arbitrage ingaat, zei Johns dat dit meestal het “einde van de weg” is als het gaat om zaken die voor de rechtbank worden behandeld.

Johns en de rest van het team van zijn bedrijf hopen echter nog steeds dat dit niet het einde van dit verhaal is. Johns legde uit dat het kantoor nog steeds controllers verzamelt die ten prooi zijn gevallen aan dit afdrijvende probleem van eigenaren en dat het wordt onderzocht door een externe “expert” om de werkelijke oorzaak van het probleem te achterhalen. Jones was ook optimistisch en zei dat het bedrijf vastbesloten was om “schade te vergoeden” aan degenen die in de problemen kwamen.

Het valt nog te bezien hoe deze hele situatie zal eindigen, maar het feit dat de zaak waarschijnlijk nooit de rechtbank zal bereiken, lijkt veel goeds te voorspellen voor Microsoft. Volgens de partij die deze driftende Xbox-controllers heeft gescand, is er echter een reëel probleem gevonden met de hardware. Als dit waar blijkt te zijn, zal Microsoft op de lange termijn misschien wat geld moeten betalen aan degenen die door het probleem zijn getroffen. Er moet echter nog veel met zekerheid in dit verhaal komen en we zullen waarschijnlijk de komende tijd geen officiële conclusie zien.

READ  Halo Infinite is een innovatie in audiotechnologie als de Xbox Series X Exclusive

Wat vind je van deze hele voortdurende situatie? Ben je problemen tegengekomen met je Xbox-consoles die je misschien bezit? Laat me je mening weten in de comments of bezoek me op Twitter op Betrouwbaar Als je meer wilt chatten.

[H/T VGC]

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox-deals met kortingen op de verkoop van goud en lichten – 30 maart – 5 april 2021

Agatha-mes Xbox One en Xbox Series X | S. 50% Verkoop lichten...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *