Red Dead Redemption 2 Update 1.27: Releasedatum, downloadgrootte, patch-opmerkingen en alles wat je moet weten

Red Dead Redemption 2 zal naar verwachting de volgende 1.27-update ontvangen, aangezien de ontwikkelaars meer werk hebben verzet om technische problemen in de game op te lossen.

Rockstar Games heeft een meesterwerk geleverd voor zover het een third-person shooter in westerse stijl betreft, die een enorm meeslepende game-ervaring biedt en herhaalt hoe het moet zijn geweest om een ​​outlaw in de VS te zijn aan het einde van de 19e eeuw.

Het spelelement kwam kort daarna online en heeft nu een kleine maar trouwe schare fans. Op het moment van schrijven heeft het aantal gelijktijdige pc-spelers een piek bereikt van 19.921 keer in januari 2021, volgens Steam-database.

Op 1.26 brachten we een van Rockstar’s kleinere updates voor pc-beveiligingscrashes, laadscherm en het oplossen van problemen met de setupkosten van Capitale.

Dus wat komt er in 1.28? Scroll naar beneden om alles te zien wat we tot nu toe weten.


datum van publicatie

Op het moment van schrijven is het nog niet bekend wanneer we update 1.27 in Red Dead Redemption 2 zullen zien aankomen. De laatste update was klein en kwam pas in september uit. We zullen waarschijnlijk nog even moeten wachten op de volgende update.

Aangezien het Rockstar-patchschema inconsistent is, is het op dit moment moeilijk om een ​​exacte datum te zeggen. We zullen dit artikel echter bijwerken naarmate er meer informatie naar voren komt in de komende dagen, weken of zelfs maanden.


Downloadgrootte

Het is op dit moment niet bekend hoe groot de game voor elk afzonderlijk platform is. We zullen deze details hier posten zodra ze beschikbaar zijn.

READ  Call of Duty: Warzone-update leidt tot een recorddag voor downloads op Virgin Media

Correctie-opmerkingen

De Grand Canyon in Red Dead Redemption 2.

Gedetailleerde patch-opmerkingen voor Red Dead Redemption 2 Update 1.27 zullen hier verschijnen zodra deze officieel is gepubliceerd door Rockstar Games.

Met 1.26 dat in augustus en september in twee delen wordt uitgebracht, kun je verwachten dat hetzelfde hier zal gebeuren, aangezien de ontwikkelaars proberen ervoor te zorgen dat de game zo soepel mogelijk verloopt.


U vindt de nieuwste Esports en gaming nieuws Hier bij GiveMeSport.


Nieuws nu – Sportnieuws

Written By
More from Eda Greene
Sonic Dash overschrijdt 500 miljoen downloadmarkeringen
een Sega Vrijdag (17) heeft aangekondigd dat de mobiele game sonisch streepje...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *