Red Dead Redemption-fans zijn enthousiast na de nieuwe update op Remasters

Een nieuwe update van Take-Two Interactive, het moederbedrijf dat eigenaar is van ontwikkelaar Rockstar Games, heeft fans van de Red Dead Redemption-serie erg enthousiast gemaakt. Hoewel de uitgever geen nieuwe informatie voor Red Dead specifiek heeft gedeeld, zijn sommigen begonnen te geloven dat een remake van een van het origineel Red Dead Redemption of het vervolg, Red Dead Redemption 2Het zou in de nabije toekomst wel eens kunnen gebeuren.

Deze speculatie komt op de hielen van Take-Two die de laatste financiƫle informatie voor het eerste kwartaal van het huidige fiscale jaar bekendmaakte. Uitkijkend naar wat het bedrijf van plan is in de toekomst uit te brengen, zei Take-Two dat ze het momenteel bezitten Zes adapters en poorten die u binnenkort wilt lanceren. Van deze zes zijn er al drie onthuld (inclusief de PS5- en Xbox Series X-versie van GTA V), terwijl drie andere op dit moment niet zijn aangekondigd.

De manier waarop deze links teruggaan naar Red Dead Redemption, is dat sommige fans beginnen te geloven dat van deze drie pro’s men zich kan verhouden tot de westerse open-wereldfranchise. Rockstar Games heeft immers in het verleden al tentoongesteld met GTA V Ze zijn meer dan bereid om hun adressen over te zetten naar moderne apparaten. GTA V Het begon alleen als een PlayStation 3- en Xbox 360-titel voordat het bij twee verschillende gelegenheden naar nieuwe consoles werd gebracht.

Dus wat zijn de kansen dat Red Dead daadwerkelijk op nieuwe gameconsoles zal verschijnen? Nou, buiten mijn eigen verwachtingen, zou ik zeggen dat er een zeer goede mogelijkheid is dat dit gebeurt. Red Dead Redemption 2 Op zichzelf heeft het al bijna 40 miljoen exemplaren verkocht sinds de eerste lancering in 2018. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de game nog steeds een consistente community heeft met Red Dead Online. Als Rockstar deze titel tot ver in de toekomst wil blijven ondersteunen, kun je dit het beste naar PlayStation 5 en Xbox Series X brengen.

READ  Nvidia onthult pc-games die ray tracing zullen ontvangen, waaronder World of Warcraft: Shadowlands

Het valt natuurlijk nog te bezien of Rockstar van plan is deze fantheorieƫn werkelijkheid te maken. Maar als er een poort is die wordt geassocieerd met Red Dead, zal er een visie zijn Red Dead Redemption 2 Landen op next-gen hardware zou logischer zijn.

Dus wat denk je van de mogelijkheid dat Red Dead zijn weg vindt naar PS5 of Xbox Series X in de vorm van een nieuwe poort? Wil je het spel opnieuw kopen? Laat het me weten hieronder in de reacties of meer op Twitter op Betrouwbaar.

Written By
More from Aubrey Mason

LG hint naar een ‘Wing’-telefoon met twee schermen in een nieuwe video

LG heeft de eerste publieke erkenning gegeven van zijn geruchten “Wing” -telefoon,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *