‘Redfall’ treft gamers met één cijfer op Steam

‘Redfall’ treft gamers met één cijfer op Steam


Microsoft

Drie maanden na de release is het aantal gelijktijdige spelers in het slecht beoordeelde Xbox-exclusieve Redfall uit begin 2023 soms gedaald tot enkele cijfers.

volgens ComputerspellenNis het aantal spelers nu zo gedaald dat op bepaalde tijden van de dag begin oktober een coöplobby voor vier spelers niet gevuld kon worden omdat minder dan vier spelers het spel via Steam speelden.

Bij de lancering debuteerde de game met 6.124 gelijktijdige spelers op Steam op de eerste dag eind april – een aantal dat in juni snel daalde tot minder dan 100.

Er is al eerder aan gewerkt VGC De game bereikte in de laatste week van september/eerste week van oktober elke dag op een bepaald moment een spelersaantal van één cijfer.

“Redfall” is ook beschikbaar op Game Pass voor zowel Xbox als pc, waar de meeste mensen waarschijnlijk toegang zullen krijgen tot de titel. Toch is het een vernietigende aanklacht tegen een game waaraan Bethesda zegt te zullen blijven werken.

De afgelopen dagen zijn de cijfers gestegen naar het midden van de dubbele cijfers, toen Bethesda een beloofde patch van 60 fps uitbracht en wijzigingen aanbracht in de gevechten en gameplay van de game.
Vorig artikelScott bereidt zich voor op snelle opnames van “Napoleon” en “Gladiator 2”
Volgend artikelRIP Terence Davies

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *