Releasedatum, geruchten en bevestigde games

Meestal is de maandelijkse aankondiging van games met goud van Xbox een hele vreemde tijd. Met zoveel spelers die goud krijgen als onderdeel van hun Game Pass-abonnement, is er geen reden meer om het vast te houden. Om deze reden hebben we de neiging om een ​​aantal zeer oude en goedkope titels te krijgen.

Maar hopelijk zal oktober het goed doen. Dit is wat we tot nu toe over haar weten

Games with Gold releasedatum en aankondiging oktober 2021

Over het algemeen kunnen we rond het einde van de maand een aankondiging verwachten om mensen klaar te stomen voor games op de eerste van de volgende maand. Ze hebben echter de neiging om het binnen een week te veranderen, afhankelijk van de releasedatum.

We verwachten een aankondiging van Majornelson Twitter-account Ergens rond woensdag 29 september. Deze tijd wordt gegeven tot ze worden vrijgegeven op vrijdag 1 oktober

Games met gouden voorspellingen voor oktober 2021

Het probleem met Games With Gold is dat het een beetje willekeurig aanvoelt. Het zijn niet altijd thema’s over de grote releases en hebben de neiging om een ​​​​beetje bij elkaar gegooid te voelen. We hopen echter voor oktober iets engs te zien omdat ze hier soms mee spelen.

Om deze reden denken we dat we Outlast 2 zullen zien. Het werd een paar jaar geleden uitgebracht en met een nieuwe game die binnenkort uitkomt, kunnen we de komst van deze game zien zoals we onze eerste game een paar jaar geleden ontvingen.

Bovendien denken we dat we Saint’s Row in de dienst zullen zien om de nieuwe herstart te vieren. Anders dan dit, hopen we twee nieuwe zelfstandige titels te hebben.

READ  Binnenkort oplossing voor Mortal Kombat X-crashprobleem op Xbox Series S/X

September-spellen met gouden titels

Het was het septemberspel met goud Warhammer: ChaosbaneEn molakaEn Enders HD-groepsgebied, En Samurai Shodown II.

In vergelijking met voorgaande maanden was dit geen slechte show. Hopelijk kan oktober het verslaan met een aantal coole themagames.

Written By
More from Vanessa Hale
‘ARK’-update 2.39 voegt Fear Evolved 4 toe op PS4 en Xbox
ARK: Survival Evolved update 2.39 is zojuist uitgebracht op consoleplatforms, waardoor het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *