Resident Evil Re: Vers uitgesteld tot 2022

Resident Evil Re: Verse Promo-afbeelding

foto: Capcom

Resident Evil Village Het zou gelanceerd worden met Multiplayer-modusEn de Resident Evil Re: Verse. In april van dit jaar, na wat niet goed open bèta’s, Capcom heeft aangekondigd dat ze worden uitgesteld tot juli. Het is nu juli, maar kijk om je heen. Nee. In feite, minuten geleden voor ontwikkelaars aankondigen Het is nu teruggevallen tot ergens in het ruimtejaar 2022.

Dus wat ging er mis? Nou, gezien de drukte van de tweet, zou mijn gok zijn: veel.

“Resident Evil Re: Verse wordt verplaatst naar 2022”, de franchise Officiële Twitter-aankondigingen, “zodat het team kan blijven werken aan het leveren van een naadloze game-ervaring.” Wat, vergezeld van zo’n vaag verre nieuwe datum, meestal de industriecode is voor: “Verdomme, de framesnelheid gaat niet boven de 3!”

Ze voegen eraan toe: “We zullen de bijgewerkte lanceringsdetails op een later tijdstip delen. Bedankt voor je geduld en begrip.”

Ze gingen in een andere tweet zeggen dat de huidige dorp Eigenaren moeten ofwel houden reflecteren Download een code ergens op een veilige plek, of voeg deze nu toe aan hun account, “zodat je klaar bent om te spelen wanneer de game volgend jaar wordt gelanceerd.”

Vertragingen als deze zijn volkomen normaal voor game-ontwikkeling in 2020, en aangezien dit altijd een freebie was die dit jaar enorm populair zou worden Resident Evil: The VillageHij zou een dwaze worst zijn die er zo over opstond. Maar het vreemde hier is de aard van de vertraging van het elfde uur.

Ze moeten geweten hebben dat het nog niet klaar zou zijn voor juli, aangezien ze nog minstens zes maanden ontwikkelingstijd hadden toegevoegd, dus waarom wachten tot het midden van de beloofde maand voordat je toegaf dat het nog niet klaar was? Een verklaring zou kunnen zijn dat voor zover het team dat eraan werkte, het op de goede weg was, maar toen gooiden anderen in Capcom hun armen in de lucht/stoelen uit het raam en eisten dat het helemaal anders zou zijn.

Het is niet duidelijk hoeveel recivil Fans verstopten zich in de muren voor een multiplayer-modus dorp, maar ze hebben nu veel tijd om ernaar uit te kijken.

READ  Het Beste PS4 Controller Recensie 2021
Written By
More from Aubrey Mason

De legendarische carrière van de oudste gevechtspiloot van India, Dalip Singh Majithia, die morgen 100 wordt

Dalip Singh Majithia trok zich in augustus 1947 terug als squadronleider bij...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *