Rhapsody: Marl Kingdom Chronicles-trailer voor PS5, Switch en pc

NOS Amerika aankondigen Rhapsody: Chronicles of the Kingdom of Marl tot PlayStation 5En SchakelaarEn PCdie beide bevat Rhapsody II: Lied van de kleine prinses (stoom-) En Rhapsody III: Herinneringen aan het koninkrijk Mergel (stoom-). Het wordt deze zomer gelanceerd met alleen Engelse en Japanse audio en Engelse tekst. PC-versies zijn alleen afzonderlijk verkrijgbaar.

Er zal ook een gelimiteerde editie beschikbaar zijn voor $ 89,99, die een exemplaar van de luxe-editie, het hardcover-artbook “Memories in Melody”, de originele soundtrack van “Ballad of the Little Princess” met twee schijven en de twee-disc “Memories of Marl Kingdom” soundtrack Original, set van drie “Royal Crescendo” kunstkaarten, “Presentation of Adventure” acryl display, “Generations of Songs” acryl display, “The Show Must Go On” canvas poster en verzamelbox. Pre-orders zijn nu beschikbaar via NIS Amerika online winkel.

Hier is een overzicht van het spel, via NIS America:

Wat betreft

expertise Een harmonieuze mix van verhaal en lied in Rhapsody: Chronicles of the Kingdom of Marldoorgaan Rhapsody: een muzikaal avontuur Hij zei via twee ontvoerders RPG! Terwijl deze titels voor het eerst hun weg naar het Westen vinden, brengen ze verbeterde verhalende beelden, betoverende muziek en schattige oude en nieuwe personages met zich mee!

In de voetsporen van haar moeder Cornet gaat de jonge Kororo op reis om haar prins te vinden. Rhapsody II: Lied van de kleine prinses. Compleet met meer nummers, een nieuw turn-based vechtsysteem en een fris en vertrouwd verhaal, deze titel is klaar om je hart te laten zingen!

in Rhapsody III: Herinneringen aan het koninkrijk MergelEen reeks betoverende hoofdstukken besluit de verhalen en personages van de Rhapsody. Ervaar de gebeurtenissen die plaatsvinden voor, tijdens en na de vorige Rhapsody-titels, inclusief de oprechte finale over Cornets moeder, Cherie. Het vernieuwde en verfijnde vechtsysteem schittert met ingebouwde karakteraanvallen en de toevoeging van een 3D-camera.

Belangrijkste kenmerken

  • Opwindend beginRapsodie II En Derde Ze staan ​​centraal tijdens hun westerndebuut met de muziek Avontuurin Marl Kingdom!
  • a Prachtig arrangementen – Verbluffende verhalenboekbeelden zien er beter uit dan ooit, met een nieuwe 3D-cameramodus voor Rhapsody III!
  • Een verhaal verteld door middel van een lied – Een hartverwarmende verhaallijn met aanlokkelijke liedjes en vocale optredens!

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer. Bekijk een verzameling screenshots in de galerij. Bezoek de officiële website hier.

Trailer advertentie

stoom aanhangwagens

Rhapsody II: Lied van de kleine prinses

Rhapsody III: Herinneringen aan het koninkrijk Mergel

READ  Elden Ring-fan maakt het spel voor Game Boy ongedaan
Written By
More from Aubrey Mason
De dag ervoor werd pc uitgesteld tot 10 november
uitgeverij MyTona en ontwikkelaar Fantastisch Je hebt vertraging de PC Vrijgeven open...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *