Rip Them Off werd uitgebracht op Xbox en Nintendo Switch

Lozange Lab heeft de titel van economisch puzzelbeheer en torenverdediging vrijgegeven Scheur ze af Voor zowel Xbox als Nintendo Switch. De game is sinds september daadwerkelijk op Steam gelanceerd, maar het is in feite onder de radar geweest en heeft sinds de release niet veel tamtam gewonnen. Meestal geven we het de schuld van de pandemie en het feit dat er destijds niet veel reclame voor werd gemaakt. Maar als je het op deze twee platforms ziet, zal dat waarschijnlijk een beetje veranderen. Je kunt de trailer hieronder bekijken en lezen wat er interessant is aan beide genres die met elkaar verweven zijn in één game die realistischer aanvoelt dan het zou moeten zijn.

Kun jij je een weg banen op de bedrijfsladder terwijl anderen voor je vallen? Met dank aan Lozange Lab.

Scheur ze af Het is een nieuw minimalistisch puzzelspel voor economisch beheer en torenverdediging. Het schilderij moet worden gewonnen, en het is aan jou om de straten met winkels in te richten die de massa niet kan weerstaan. Kies je locaties, kies je winkels en verdien genoeg om de bedrijfsladder te beklimmen met zijn steeds moeilijkere uitdagingen!

  • Nieuw en innovatief type spel: Rip Them Off combineert puzzelmechanica met torenverdedigingsspellen en is een nieuw soort uitdaging, gemakkelijk op te pikken maar moeilijk te beheersen.
  • Cool Design: Verander je innerlijke rage met muziek en graphics geïnspireerd op de jaren 50
  • Verslavende gameplay: elke nieuwe stad biedt een steeds demonische uitdaging. Kun jij de grootste hoofdsteden bereiken?
  • Daag je vrienden uit: wie is de beste afzetterij? Speel tegen je vrienden en / of concurrenten met behulp van de leaderboard-functie om te zien wie er bovenaan komt.
  • Map of the Moment: verscherp de randen van je hoofdstad na de lancering met Map of the Moment, met vernieuwde versies van je favoriete kaarten om je scherp te houden.
  • Ga snel of langzaam: houd de tijd onder controle om ervoor te zorgen dat uw strategieën zich perfect ontvouwen.

Over Gavin Sheehan

Gavin is de huidige game-editor voor Bleeding Cool. Hij is een levenslange nerd geweest die met je kon praten over strips, tv, videogames en zelfs professioneel worstelen. Hij kan je ook leren Star Trek-schaken te spelen, barmhartig te zijn op Overwatch, geweldige willekeurige muziek aan te bevelen en een D & D-slechterik te worden. Hij geniet ook van honderden andere nerdachtige dingen die gewoon niet in één alinea kunnen worden behandeld. Volg TheGavinSheehan op Facebook, Twitter, Instagram en Vero voor willekeurige foto’s en reflecties.

READ  Baldur's Gate III zal op 21 september volledig beschikbaar zijn voor Mac-gebruikers

Twitter Facebook-plein Instagram Omstandigheid

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *