Rockstar Games biedt een update voor de volgende generatie GTA 5-release en maakt deze bekend

Afgelopen juni onthulde Rockstar Games de volgende generatie versies van Grand Theft Auto V​ wanneer GTA 5 Voor PS5, Xbox Series X en Xbox Series S zal het in een “uitgebreide en verbeterde” vorm zijn. Dit laatste spreekt duidelijk voor zich, maar het eerste is dat niet. Helaas heeft Rockstar sindsdien niet duidelijk gemaakt wat dit betekent, en dat is niet veranderd. Het moederbedrijf van Rockstar, Take-Two Interactive, zorgde echter voor een kleine release-update en openbaarmaking van de poort.

Tijdens een inkomstengesprek met investeerders en analisten onthulde Take-Two Interactive dat de volgende generatie verkooppunten op de goede weg zijn, wat betekent dat ze in de tweede helft van 2021 zullen worden uitgebracht. In de tweede helft van het jaar is dat niet gespecificeerd, maar gaan ervan uit dat het een probleem zal zijn in A holiday, of met andere woorden, ergens tussen oktober en december. Het zou echter niet zo verwonderlijk zijn als Rockstar op 17 september, dat wil zeggen een vrijdag, en de achtste verjaardag van de game, outlets lanceert.

Bovendien heeft Rockstar Games bevestigd dat nieuwe details over verkooppunten in de komende maanden zullen worden gedeeld, hoewel het onduidelijk is hoeveel hiervan een PR-reactie is versus een werkelijke tijdlijn. Helaas is dit waar de update is.

Dat gezegd hebbende, terwijl het stil was voor de volgende generatie GTA 5 Vooraan, dingen zijn helemaal niet traag GTA 6 Voor mij. Rockstar Games moet nog aankondigen Grand Theft Auto VI, Het is een constant onderwerp van geruchten en speculatie, Inclusief nieuwe speculatie dat Rockstar De spellen bereiden zich voor om ze te onthullen. Nu we echter de volgende generatie kennen GTA 5 Marketing maakt zich klaar om te gaan, dat lijkt onwaarschijnlijk.

READ  De verandering komt eindelijk naar de Roze-speler in Call of Duty: Warzone

Voor meer dekking op GTA 5En de GTA 6, Alles met betrekking tot games – inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken, deals, recensies, interviews, previews, handleidingen en meer – klik Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

More from Madison Garrett

Pacers vs.Cavaliers – Game Preview – 3 maart 2021

Indiana Pacers (15-18, negende in de Eastern Conference) versus de Cleveland Cavaliers...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *