Roller Champions, de roller derby-game van Ubisoft, verschijnt op 25 mei

RolheldenDerby, een gratis te spelen PvP derby-game, werd voor het eerst onthuld op E3 ​​2019 door Ubisoft, en nu weten we wanneer de game zal arriveren. Rolhelden Het is gepland voor 25 mei op pc, PlayStation 4, PS5, Xbox One en Xbox Series X. Het zal op een later tijdstip worden uitgebracht voor Nintendo Switch, Stadia en Amazon Luna.

Grammatica Rolhelden Simpel: twee groepen van drie spelers racen rond een baan en strijden om de bal. Hoe meer ronden het team voltooit terwijl het de bal draagt, hoe meer punten het krijgt als het de bal uiteindelijk door de scorering gooit. Maar als de tegenpartij de bal uit hun handen grijpt, verliezen ze die heerlijke punten. Beweging is erg belangrijk. Spelers moeten zichzelf beschermen als ze de bal hebben, of hun tegenstanders verslaan om een ​​voordeel te behalen. Het plein ziet er ook groter uit dan het leven, met enorme schaalbare muren, flitsende lichten en je kan zienZoals de lichtstromen die elke concurrent volgen.

Na verloop van tijd kunnen spelers nieuwe competities en stadions ontgrendelen, waardoor ze van een beginner in de derby opgroeien tot een grote ster. Als spelers nieuwe items ontgrendelen, kunnen ze hun held aanpassen en een angstaanjagende of geweldige avatar creëren. Rocket Heroes Het is een gratis spel, maar exclusieve cosmetische beloningen worden volgens een seizoensschema achter een Roller Pass veiliggesteld.

READ  Deadly Premonition 2 komt dit jaar naar Steam
Written By
More from Aubrey Mason
Na het testen van Covid positief, zegt zanger SPB: ‘Bel me niet om erachter te komen hoe het met me gaat’
SP Balasubrahmanyam (SPB).PR-hand-out Zanger SP Balasubrahmanyam onthulde dat hij positief heeft getest...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *