Romhacker voegt het beste deel van moderne Tetris toe aan de beste versie van Retro Tetris

Modern Tetris heeft een verbazingwekkend aantal extra gameplay-functies toegevoegd waardoor het compleet anders speelt dan de klassieke versies. Sommige hiervan, zoals Queue en T-spin-opname, veranderen de manier waarop het spel wordt gespeeld, maar andere, zoals Hard drop, zijn eigenlijk gewoon geschikte functies. Romhacker heeft het voortouw genomen om NES Tetris veel gemakkelijker te maken om terug te komen met een harde val, en hij heeft zelfs een gedetailleerd overzicht gegeven van hoe het werkt.

Als je gewoon met mod wilt spelen, kun je de IPS-patch voor ontwikkelaar Stephen Shearrat downloaden op http://www.software.com/downloads Github En pas het rechtstreeks toe op uw Tetris NES ROM. Er zijn twee versies van de patch, een die een spookplot toevoegt aan het huidige stuk, zodat je precies weet waar de blokken zullen vallen – net als in het moderne Tetris – en een die je wat giswerk oplevert.

Wat hier echt indrukwekkend is, is dat Sherratt schreef Uitgebreide blog Beschrijf het proces van het bouwen van deze hack. Hij gebruikte een paar NES-emulators – een die hij zelf had ontwikkeld – om de spelcode te controleren, de bits te isoleren die nodig waren om het spookstuk te maken en de solide druppel toe te voegen. Er valt hier veel samen te vatten, maar de volledige breuk voelt gemakkelijk te lezen, zelfs als je (zoals ik) het op de kleuterschool begrijpt.

We belichten hier regelmatig de beste Skyrim-mods en de beste Minecraft-mods – naast vele andere titels – maar het is geweldig om te zien dat de klassieke consolegames ook steeds meer liefde krijgen.

READ  Deze Dota 2-mod brengt de kampioenen van League of Legends naar Valve's MOBA

Written By
More from Max Mcgee

Yankees ‘Gleyber Torres’ van dag tot dag ‘nadat ze in de elleboog waren geraakt

BALTIMORE – Gleyber Torres domineerde vorig jaar de Orioles en sloeg 13...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *