Royal Challengers Bangalore lanceert 250 casual games op zijn mobiele app

  • RCB’s samenwerking met Gamezop, een multi-gamingplatform, is om meer dan 250 casual games aan te bieden in verschillende categorieën, zoals sport, arcade, puzzel en strategie, die geschikt zijn voor de cricketfans die via deze upgrade meer over de app willen.
  • Naast exclusieve content zal gaming een van de belangrijkste aandachtsgebieden zijn om in de toekomst met fans in contact te komen.

Royal Challengers Bangalore heeft E-gaming op hun mobiele applicatie gelanceerd als onderdeel van een langetermijnstrategie voor het platform. India zal naar verwachting tegen 2022 500 miljoen gamers hebben, en mobiel is de meest geprefereerde manier om games te spelen. De steeds betere gamingtechnologie en de opkomst van esports hebben ertoe geleid dat de bevolking zich overgeeft aan e-gaming als onderdeel van vrijetijdsactiviteiten.

RCB is van plan nauw samen te werken met gamingbedrijven en -aggregators om casual games in de RCB-app te integreren en fans het hele jaar door een overvloed aan functies aan te bieden en niet alleen tijdens de IPL.

Het merkethos van RCB is congruent met sport en levensstijl, en via deze mobiele applicatie heeft het team weer een verbazingwekkende manier ontwikkeld om met de fans in contact te komen. RCB heeft een digitale community opgebouwd waar fans inhoud kunnen consumeren, met elkaar en met de RCB-spelers kunnen communiceren, niet alleen tijdens de IPL, maar het hele jaar door.

Naast exclusieve content zal gaming een van de belangrijkste aandachtsgebieden zijn om in de toekomst met fans in contact te komen. De samenwerking met Gamezop, een multi-gamingplatform, is om meer dan 250 casual games aan te bieden in verschillende categorieën, zoals sport, arcade, puzzel en strategie, onder andere voor de cricketfans die via deze upgrade meer over de app willen. Bovendien maakt dit platform een ​​bedrijfsmiddel voor het team.

READ  Het laatste seizoen van 'Keeping Up with the Kardashians' is beschikbaar voor streaming en kan alleen worden gedownload op hayu

Rajesh Menon, Head – Royal Challengers Bangalore, zei: “Royal Challengers Bangalore werkt onophoudelijk aan het ontwerpen van middelen die het ethos van het merk hebben opgebouwd in overeenstemming met Sports en Lifestyle, en zich ontwikkelen tot een bedrijfsstrategie om het merk vooruit te helpen. Het zijn de fans die de ware kracht achter de franchise vormen en elk seizoen hebben we ervoor gezorgd dat de ervaringen die we bieden zijn ontworpen om fans dichter bij het RCB-team te brengen en hen te helpen de passie voor cricket en brutaal spelen te vieren. Om de fans betrokken en vermaakt te houden op en buiten het veld is iets waar we vurig aan werken en het zal altijd onze topprioriteit zijn. We zijn blij om voor dit initiatief samen te werken met Gamezop en zullen nauw samenwerken om fans het hele jaar door een boeiende game-ervaring te bieden.

“De Indian Premier League roept de liefde voor de sport op van generatie op generatie, en RCB is een van de meest livewire sportteams ter wereld. We zijn verheugd om nauw samen te werken met het RCB-team, omdat ze van gaming een integraal aanbod voor hun fandom maken,” Ayush Pandey, Business Development Manager, Gamezop toegevoegd.

Written By
More from Eda Greene

APK + OBB-downloadlinks voor specifieke regio’s

Fans keken reikhalzend uit naar Free Fire Max, de verbeterde en verbeterde...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *